muza na wesele (7) szukam rozpaczliwie dja albo jakiejs konkretnej kapeli please help! salema salon MAGDA (5) Słyszałyście może o salonie ślubnym MAGDA, który mieści się w Wejherowie??.... just Poszukuje informacji na temat zespołu C........ (1) Hej dziewczyny i chłopaki poszukuje informacji na temat zespołu Cortman... kamila 23
jak napisać że nie chcemy prezentów tylko pieniądze (2) Jak w temacie -macie pomysły na jakieś zgrabne sformułowanie aby grzecznie... Aneczka111 Gry i zabawy na oczepiny (21) Mam fajna zabawe na oczepiny skierowana do pana mlodego. "Telegram z klubu... aaggaa Jak wkleić znaczek z info o ślubie - pomocy ! :o) (21) Tak bardzo podobają mi się Waszę informacje dot. pozostałego czasu do... Ewka do USERA :-))) (30) Mam pytanie, czy ticket-y pojawiajace się na dole komentarza trzeba... meg1 first time here (19) fajna stronka.tylko nie wiem czemu nikt mi nie odpisuje podczas kiedy inni... salema bańki mydlane (64) jako alternatywa do rzucania ryżu, pieniążków itd - bańki mydlane :) czy ktoś... Witch Fryzurki ślubne (105) Pewnie część z was już tą stronkę widziała ale dla tych co nie to proszę... eos nauki przedmałżeńskie w Sopocie (12) czy ktos wie kiedy, gdzie i o ktorej sa prowadzone naki przedmałżeńsie w... daisy "A ja będę Twym Aniołem...." (25) Czy ktos ma pisenke w mp3 która ma taki własnie tekst "A ja będę Twym Aniołem... BiM fryzjerka do domu (2) Hej Dziewczyny, znacie jakas fajna fryzjerke, ktora przyszlaby do domu bardzo... Aro Firma dekoratorska Dorado (7) Witam i pisze z pytaniem, czy ktos korzysta, korzystal lub widzial efekty... Jagusia info ooo.... (15) Hejka :) Czy ktoś bawił się przy zespole WENTK na weselu??? Co o nich... warbuziak wierszyk o pieniądzach (3) Podajcie mi proszę wierszyk o pieniążkach, który co niektórzy będziecie... quirin Zamiast kwiatow... (5) A co powiecie o tym zeby zamiast kwiatow goscie przynosili datki (pieniadze... Gosia23 Lista prezentów (47) Czy ktoś z Was spotkał się kiedyś z listą prezentów ślubnych? Bardzo by mi... ma.sia Jaskółka (3) hej! tu ciagle poszukujace Jeziorko :) czy ktos z Was miał do czynienia z... Jeziorko Piosenki Biesiadne (2) Dziewczyny moze zrobimy liste piosenek biesiadnych, ktorych nie powinno... aaggaa