Mam pytanie... (2) mam pytanie i prosze o szybka odpowiedz... jestem w 20 tygodniu ciazy (to... Ania RIGEVIDON (1) KUPIĘ RIGEVIDON NAJLEPIEJ KILKA OPAKOWAŃ MARINA Chcesz schudnąć, zdrowo się odżywiać? (1) Chcesz schudnąć, zdrowo się odżywiać i nie masz czasu gotować? Świeże, pyszne... nabo
pomocy (16) Witam serdecznie! 04.05 dowiedzialam sie, ze jestem w niechcianej... sylwia00 ginekologa (1) poszukuje dobrego ginekologa z gdyni lub redy,wejherowa czy ktoś jest w... iwi32 astma - badania (1) Witam. Prowadzę badania etnograficzne w Internecie. Chciałabym zaprosić... badaczka zasmucona ... (3) sorki dziewczyny, ale musze sobie komuś poblablać ... właśnie dowiedzialam... dobrawa Pytanie do ginekologa (3) Miesiączkuje od 14 roku życia i zawsze mój okres były 'normalny'. Teraz mam... cd usg piersi (2) czy ktos moze polecic dobrego lekarza wykonujacego usg piersi tina85 zabieg wycięcia polipa - gdzie robić? (2) Witam. Niedługo dostane skierowanie na zabieg wycięcia polipa - niestety nie... megii gardło (3) od paru dni gdy połykam czuje jakbym miała coś w gardle, po prawej stronie... kasia222 sab simplex (1) Witam Mam do sprzedania Sab Simplex -... sylwka811 zęby ósemki :/ (14) Witam wszystkich! Mam pytanie...Co polecacie na wyżynającą się dolną... Rosaaaa opinie na temat dr.Kiełkowskiego (1) jestem jego pacjetka jednak mam mieszane uczucia,niebardzo chce nam... iwi32 profejonalny masaz z dojazdem do domu!!! (1) witam, jestem masazysta z wieloletnim doswiadczeniem w najlepszych SPA w... olciaprincessa Iść do ginekologa?? (18) Hej. Mam do was takie pytanie, bo jakoś głupio mi się jest pytać o to... katia ból nogi (3) witam! mam takie pytanko...od około 2 tygodni boli mnie prawa noga,... kasia222 pigułki - pomocy!!!! (4) hej, jakie badania powinno się wykonać by dobrze dobrać pigułki... nasti lekarz rehabilitacji w Gdańsku (1) Czy ktoś może polecić jakiegoś lekarza rehabilitacji w Gdańsku? Wizyta może... blanca Taneczny STRECHING - Gdańsk Oliwa (1) Zapisy na taneczny streching: * proponowane: pon/śr/pt godz 9.30.... Magda