Sucha karma (45) Hej. Mam pytanie czy znacie markę Mills Farm? Karmię moją sunię suchą karmą,... Mag kot brytyjski z hodowli (1) Ostatnio zastanawiałem się nad przyjęciem do mojego domu zwierzaka.... kamil77 Koce czy kojce hotelowe do spania dla psów (1) W którym hotelu psy śpią na swoich kocykach a w których są zamknięte w... Anonim
Gdzie kupić tanią i dość dobrą karmę dla kotów? (50) Od nieodpowiedzialnego właściciela odebrałam 3 małe koty. Maluchy są zabawne... mikulinna Weterynarz na Chełmie (36) Dzień dobry, znacie weterynarza godnego polecenia na naszej dzielnicy?... Sylwia koty brytyjskie na sprzedaż (1) Cześć wszystkim! Jestem ogromnie podekscytowany tym, że zdecydowaliśmy się na... Bogdan zrobię zdjęcia tobie lub twojemu pupilowi =D (1) witam jestem właścicielem psa i wiem że posiadanie zdjęć swojego pupila jest... user_137693078765 Hodowla buldogów francuskich (4) Witam, chciałam zapytać o opinię na temat hodowli psów - buldogów francuskich... Alicja Plaga much w domu (24) Tez macie u siebie pelno much? U nas na Pszennej mnóstwo ich. Przykleilismy 4... Remes art (2) Czy słyszeliście może coś odnośnie hodowli ASTRO z Gdańsk, Chełm z dzielnicą... anonim Zabłąkany pies na Suchaninie w Gdańsku (1) Od kilku dni po Suchaninie w okolicy ulic Schumana, Schuberta, Mozarta... Mieszkanka Suchanina Psy wyją i szczekają 15-20 godzin dziennie codziennie (3) Powiedzcie proszę czy to normalne żeby psy szczekały i wyły na zmianę przez... Dziki (4) Od 6 lat jestem mieszkańcem Gdyni. Przez ten czas Gdynia się zmienia,... Zbyszek D Kaganiec dla psa (6) Cześć, jestem zainteresowana zakupem kagańca dla psa. Chcę jednak by był jak... nadusia zaginęła kotka / Sopot-Wyścigi (1) Kotka ostatni raz widziana na ul. Architektów w Sopocie. Kotka jest... Raf cmentarz dla zwierząt w gdansku? (18) hej, slyszalam cos o cmentarzu dla zwierzat przy ul. przyrodnikow, jednak w... pozdrawiam. Zaginał szaro-czarny kot z obróżką z numerem telefonu (1) W okolicach ulicy Chrzanowskiego 10 w godzinach wieczornych 19:00 + w środę... Agnieszka nnt: mój pies umiera - czy lepiej go uśpić? (193) Mój pies bardzo poważnie zachorował. Jest to złośliwy nowotwór, który... ??? Zaginęła kotka: Stare Szkoty/Chełm (1) Stare Szkoty/Chełm, zaginęła kotka w okolicy ulicy Brzegi/Koloni Anielinki.... BlazejS CZego uzywacie na kleszcze u psiakow?? (48) Strasznie duzo teraz kleszczy mój psiak mial juz dwa jednego kolo oka a... kisia