Bardzo dziwią mnie te negatywne opinie. (1) A mojej mamie Pani doktor wykryła torbiel na jajniku i dzięki Niej ma go już... Ewelina do rzecznika praw pacjenta (1) LEKARZ NIE PROWADZI KARTY CHOROBY PACJENTA.MIMO UMÓWIENIA SIĘ Z WYPRZEDZENIEM... ANNA Doktor jest na bierzaco z nowosciami, komunikatywna , otwarta na sprawy pacjenta, pomocna i ludzka (1) Pani Ewa jest lekarzem bardzo otwartym, ludzkim o życiowym podejściu do... Magdalena
i tak i nie (1) lekarz dobry, choć wysłała mnie na wizytę do endokrynologa z wynikami (w tej... Agnieszka nie ma idealnych pacjentów ;)) (1) Polecam dr Kujawa ;)) Trafnie rozpoznaje problem pacjentki,stara sie pomóc... wierna pacjentka Polecam (1) u dr Kujawy prowadzilam ciaza. Byla to ciaza wysokiego ryzyka ze wzgledu na... gdańszczanka Nie,nie i jeszcze raz NIE (1) Trafiłam do pani doktor Kujawy w 6 tygodniu ciąży i szok!!!! Zero karty... Sandra DR KUJAWA (1) Bardzo polecam dr Kujawę wszystkim kobietą, jest niezwykle delikatna, ciepła... Miśka Pozytywna (1) Wielkim udogodnieniem jest możliwość konsultacji telefonicznej, gdyż pozwala... Elżbieta K. Zdecydowanie polecam (1) P.doktor Kujawa leczy mnie od wielu lat. Poza tym, że jest bardzo dobrym... KASIA nie polecam nikomu nawet wrogowi.. (1) Opowiem co mi sie przytrafilo bo to juz jest poprostu skandal.Takich lekarzy... ALA Bardzo polecam!!! (1) Dzięki Pani doktor urodziła się moja córeczka, a teraz druga jest w drodze.... Agnieszka polecam (1) Może i ja dopisze się na temat pani dr Kujawy. Miałam problemy... pacjentka kasa kasa kasa i tylko kasa.... beznadziejna (1) Bylam wyczekalam sie w zatloczonym korytarzu, jak juz sie doczekalam... K polecam (1) Jestem pacjentka dr Kujawy od kilku lat. Mila rzeczowa stara sie przystepnie... mari Nie polecam dr Stefanowicz- Kujawy (1) Korzystałam z usług p. dr kilka razy, zawsze prywatnie. Mimo to nigdy nie... MS TRAGEDIA (1) PANI DR BYŁA BARDZIEJ ZAINTERESOWANA RURĄ DO KOMINKA KTÓREJ SZUKAŁA PODCZAS... LW BEZNADZIEJA!! (1) BYLAM Z WIZYTA U DR KUJAWY . ZWYKLY LEKARZ GINEKOLOG POWIEDZIAL MI ZE MAM... MALINA Polecam!!! (1) Jestem pacjentką dr kujawy i bardzo polecamctego kompetentnego lekarza.... Martyna dr Kujawa (1) Mało konkretna załatwia w czasie wizyty 150 innych spraw, opowiada o różnych... karolina