no więc ja szukam faceta. nie musi być 100%, może być 60.

szukam, a właściwie chciałabym poszukać. bo po kilku przejściach znów znalazłam się na rynku singli i stawiam pierwsze nieporadne kroki. mam 35 lat i wszyscy wokół mówią, że młoda kobita jestem. młoda czy nie, ja nie wiem, jak się szuka faceta!!! cholera!!! nigdy nie szukałam, zawsze się jakoś sami znajdowali. ale ja już dziękuję za takie znaleziska, teraz chcę wziąć sprawy we własne ręce. podzielcie się proszę doświadczeniem w tej dziedzinie. gdzie się ich szuka? i jaką się stosuje strategię? czytam sama siebie i ciśnie mi się pytanie: "Czy ja na pewno jestem z tej bajki?"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: no więc ja szukam faceta. nie musi być 100%, może być 60.

O Jurek, Ty żyjesz???!!!:) To ja Cię niniejszym spontanicznie pozdrawiam wiosennie i, ma się rozumieć, zielonoooooo:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to napisz cos od siebie :)
wiele osob czyta, moze kogos porusza twe slowa i bedziesz mogla dlugo i radosnie pozostawac wciagnieta :)
i

pozdrawiam
jurek

racja

no i taki fajny wątek był i się urwał...
halo, a może jest tu jeszcze ktoś? bo konwersacja bardzo fajna. ja się wciągnęłam, szkoda, że dopiero teraz znalazłam taki ciekawy wątek...

No tak skoro o rozwód tak łatwo jak kupić świeże bułeczki to na co tu czekać.........czy się zdecydujesz czy nie i tak każdej decyzji będziesz żałować - bo zawsze są wątpliwości czy decyzja była właściwa, a z upływem czasu coraz mniej się pamięta te "złe" rzeczy

Podobno facetowi trudno jest znaleźć kobietę na sex ale na żonę łatwo, a kobiecie odwrotnie, więc jak jest nam tak łatwo się bawić to po co to psuć małżeństwem :)

no właśnie poznałam męża na trojmiejskim czacie i teraz poważnie zastanawiam się nad rozwodem:( Mam dzisiaj podpuchnięte oczy i doła na maxa, ale mam wielkie szczęście, bo mam dziecko przy sobie.

skoro już jesteśmy w internecie, to polecam czata, szczególnie Trójmiasto ... myślę, że jest to kopalnia niezmierzona, w realu nigdy nie było takich możliwości - od wyboru do koloru ... gdzieś czytałam, że statystycznie coraz więcej małżeństw stanowią osoby, które poznały się w sieci ... ja tego nie piszę tak całkiem teoretycznie, bo sama jestem w związku z facetem, którego właśnie tam poznałam mając 31 lat ... a jeśli idzie o strategie - nie polecam żadnych, myślę, że wystarczy być sobą, a trafi swój na swego ...
poza tym, jeśli dotąd nie musiałaś szukać, to pewnie i tym razem szybko sam się znajdzie ... a może już się znalazł? ... a i tak Ty decydujesz, czy Ci to znalezisko pasuje,
powodzenia życzę :)

Re: szukam kobiety

baba atomowa jest prosta: bierzesz pierwszego lepszego znajomego Tomka i wręczasz mu przepis na piaskową... ;)

jestem samotny ,romantyczny i smutny bo nic mi sie nie udaje a ja chce być tylko kochany przez kogoś :( jesli chcesz moje gg to 6512313 czekam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Coś w tym musi być... Ja myślę, że baba atomowa bije na głowę bombę, co tam taka bomba...:) Synea, a kogo chcesz rozwalić?
P.S. Żałuję, ale na kręgle ja nie. Wytrwale tłukę kamienie w kamieniołomach i trochę mi jeszcze zostało:)
pozdrawiam, Zielona

co do atomowej bomby, to wydaje mi sie, ze bardziej jest to kwestia fizyki niz chemii...

w razie naglej potrzeby, dawniej fizyka klasa 7-8, a dzis pewnie gimnazjum :)

pozdrawiam
jurek

synea, nie, zebym mial cos do bab... ale atomowej to nie znam :)

pozdrawiam
jurek

a tak poza tym, babki idziemy jutro na kręgle?

hihihi miało być bombę atomową :))
za dużo drinów:)

Jerzy, skoro taki dobry z chemii jesteś , to powiedz mi jak zbudować babę atomową:))))

prawdziwa cnota obroni sie sama :)

a tak w ramach ciekawostek:

"Skrót CNT oznacza domieszkę karbonowych nanorurek do żywicy stanowiącej wypełniacz kompozytu (między właściwymi węglowymi). "

pozdrawiam
jurek

hmmm... 180 cnt, to znaczy 180 cnót?:) Duuużo! A od czego niezależny?;) Poza tym dawno tu nikogo nie było, uwaga! zwołuję z powrotem na sabat!
Zielona

ja 180 cnt.....blondyn niebieskie oczy niezależny 36 lat

ja sie pisze

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...