Tata:-) - opinia (2) zaczynałem z Nimi jeszcze na PG...Najpierw nauka pływania dla dzieci, potem... Tata:-) Kursy nurkowania i plywania godne polecenia (5) Profesjonalna kadra lącząca fachową naukę z niezwykle milym podejściem do... damian ARGONAUT - NAJLEPSI W TRÓJMIEŚCIE (2) Gorąco polecam zajecia na basenie z firmą ARGONAUT. Nauka pływania dla... Krzysztof
Świetna szkoła. Bardzo dobre podejście do dzieci i dorosłych.SZCZERZE POLECAM. (2) Moi chłopcy (2 czasie nauki 5 i lat) nabawili się na innych basenach urazu do... Leszek Dawid W - opinia (2) Świetna szkoła! Nie ma "upychania" osób na torach tak jak to było w... Dawid W PŁYWANIE REKREACYJNE (2) Gorąco zachęcam do brania udziału w zajęciach z Argonaut. Ja wybrałam... Kasia Znam ich i od lat (2) Z firma argonaut mam do czynienia od podan 7 lat nie tylko na basenie Chełm... Piotr Szerszeń Argonaut - polecam i dziwie się, że są niezadowoleni (2) Ponad rok temu zrobiłem za ich posrednictwem OWD. Kurs przebiegał w bardzo... Janusz Nauka pływania dla dzieci (3) Rewelacyjna obsługa i profesjonalizm ludzi prowadzących zajęcia z dziećmi!... P.T. Znów na Basenie (1) Już się cieszę , że znowu rozpoczyna się semestr na basenie z Argonautem. Bo... Mirek Nauka pływania i aqua aerobik.... (2) Nauka pływania dla mojego synaka i córeczki i aqua aerobik dla mnie , a dla... Joana Niwerska Relax na nauce pływania (3) Korzystam już dosyć długo z usług firmy Argonaut, sam i z dziećmi i w... Konrad mega pozytyw :) (2) Jeżeli chcesz zaliczyć expresowy produkt kursopodobny, gdzie przerabia się... Kudłaty Urodziny w wodzie (5) Moja córka wpadła na pomysł, by jej 9 urodziny odbyły się na basenie.... Rozwad Polecam zajęcia z Argonaut (3) Bardzo dobre podejście do dzieci przy nauce pływania, dzieci na zajęciach są... aniag Polecam naukę pływania dla dorosłych (2) Polecam wszystkim naukę pływania dla dorosłych u Pana Tomka. Jest to... Michał Grotacz POLECAM (5) Chodzę na basen i uczę się pływać - już po 1 miesiącu prawie umiem pływać.... KAMILA ARGONAUT No 1 !!!!!!! (4) Polecam naprawdę zajęcia w Argonaucie. Cenię sobie przyjemną atmosferę i... Jarek Dylewicz Doskonalenie pływania (2) Bardzo wiele się nauczyłem, nawet nie spodziewałem się jak wiele wyniosę z... Piotr Nauka Płuwania na wysokim poziomie. (1) We wrześniu 2009r zaisałam córeczkę na naukę pływania do Pani Yvety, a... Mariola Wolniak