Aqua Aerobic (1) Szczerze polecam zajęcia Aqua Aerobicu prowadzone przez Pania Yvette z firmy... Joanna Prawdopodobnie najlepsi w kraju i jedni z najlepszych na świecie (6) Pewnego razu przyśniło mi się, że nurkowałem z akwalungiem pod wodą. W tym... Michał Paliczek Pływanie rekreacyjne (2) Pływam sobie powolutku, tylko i wyłącznie dla przyjemności. Nauczyłam się w... Marzena K.
Polecam w Postanowieniach Noworocznych (1) Od przynajmniej 7 lat pływam i ćwiczę z Argonautem. Zawdzięczam im... Iwona nauka pływania dla dzieci (1) Polecam wszystkim rodzicom szkołę ARGONAUT w której w bardzo profesjonalny... Anna Siokrska Polecam (3) Polecam aqua aerobic, szczególnie na dużym basenie dla mnie rewelacja:) Monika aqua aerobic (3) Zajecia prowadzone profesjonalnie(korzystalam z aq przy szkole) mila... Alina polecam (2) Bardzo profesjonalnie. Miła atmosfera. Gorąco polecam. Piotr aguaaerobik (2) Zajęcia prowadzone przez p.Yvettę są najlepszymi w jakich dotychczas... Katarzyna wielki minus (6) Wielki minus dla szkoły za brak możliwości regulowania należności za pływanie... Karolina Argonaut na Krytej Pływalni Politechniki Gdańskiej (2) Bardzo wysoka Kultura Osobista, profesjonalizm przez tzw.duże P, delikatność... Alina Kozłowska Niesłuchowska Doskonalenie pływania (2) Super sprawa. Basen na politechnice odnowiony - bardzo pozytywne odczucie. Co... Przemo Agua Aerobik (2) Rozpoczęła się depresyjna jesień i zima , dlatego wszystkim polecam trochę... Mirka nurkowanie - szkoła przeżycia pod wodą (9) Kurs nurkowania prowadzony przez p. Tomasza, to szkoła przeżycia pod wodą. Ci... waldekp Argonaut - polecam i dziwie się, że są niezadowoleni (3) Ponad rok temu zrobiłem za ich pośrednictwem OWD. Kurs przebiegał w bardzo... Daro bezpieczeństwo (4) To nie jest kolejny expresowy produkt kursopodobny. Nie ma tu "przerabiania"... rak p Fałszerstwo?? (6) Pozostawiam ocenę czytającym ale moim zdaniem wypowiedzi na tym forum są... Adam G Najlepsi w Trójmieście (2) Profesjonalna kadra, indywidualne podejście do potrzeb dziecka .Jeśli chcesz... Gosia Argonaut to solidna firma (2) Polecam wszystkim pływanie z Argonautem. To kompetentni ludzie, mają jasne... Sławek ARGONAUT-solidna firma.Polecam wszystkim (4) Jestem stalym klientem,mimo moich wielu problemow z ruchowoscia,udalo mi sie... Marek