Aqua aerobic i nie tylko (1) Bardzo gorąco zachęcam do skorzystania z oferty szkoły pływania Argonaut - ja... Lidka Polecam osobom chcącym przeżyć podwodne przygody i tym, którzy chcą nauczyć się porządnie pływać! (1) Dokładnie 15 lat temu rozpoczęła sie moja przygoda z Argonautem. Najpierw Pan... Maciek Doskonalenie pływania (1) doskonały trening dla osób które umieją pływać i jednocześnie dla... Kuba Turowski
Aquaaerobik (1) Polecam zajęcia z aerobiku, które bardzo dobrze wpływają na kondycję. Pani... Anna Robert - opinia (1) Fantastyczna sprawa zarówno dla dzieci jak i dla rodziców. Mój 3-letni synek... Robert Aquq Aerobic i doskonalenie pływania (1) Całą rodzinka uczęszczamy na zajęcia u Argonauty. Moja córka na doskonalenie... Dorota Tybuś Rodzice to jest dla Was (1) Wszystkim rodzicom "cierpiącym " na brak czasu dla własnych pociech polecam... Robert POLECAM (1) Uczęszczam na zajęcia z AQUA AREOBIC z Paniaą Yvettą. Jestem bardzo... Ola Polecam (1) Zajęcia prowadzone profesjonalnie przez ludzi znających doskonale temat. Moje... Ania Szkola nurkowa nr 1 (1) Wszystkim szukającym nowych wrażeń i myślącym o zrobieniu kursu nurkowania,... Wojtek H. elastycznosc (1) nauka pływania , prowadzona profesjonalnie, dobór godzin optymalny dla nas ,... wojtek Tak Trzymać (1) W końcu uwierzyłem dzięki cirpliwym prowadzącym, że mogę utrzymać się na... Mirosław Stancel Argonaut to dobre i skuteczne podejście do pływania i... (1) Cenie podejście Pani Ywetty i Pana Tomka Dobroczek,dzięki nim wiem , iż... Wojciech Mirowski nauczyłam się pływać:)) (1) Myślałam ,że nigdy nie nauczę sie pływać.Udało się dzięki lekcjom udzielanym... dusia64 Polecam bezstresowa nauka (1) Dzięki dużej cierpliwości i fachowości pana Władka poczyniłam postępy i nie... Beata Szkoła ARGONAUT do której chodzę i nie tylko ja.... (1) Uczęszczam do ARGONAUTÓW juz kolejny rok , ukończyłem wiele kursów... Krzysztof Borozowski cierpliwość i profesjonalizm (1) Zawsze miałam uraz do wody i nigdy nie umiałam się nauczyć pływać, dopiero w... Iwona Kulesza Byle tak dalej (1) Bardzo dobry kontakt z prowadzącymi zajęcia. Oczywiście okazało się, że przed... Jacek Bardzo dobre zajęcia (1) Biorę wraz z 2 dzieci udział w zajęciach nauki pływania dla dzieci córka 4... Sławomir Rybarczyk Świetny kurs, wspaniałe wprowadzenie do innego świata! (1) Nurkowanie jest przejściem do innego środowiska - nie do końca nam... Grzesiek