Polecam :) (1) Polecam naukę pływania dla dorosłych! Od dwóch miesięcy chodzę na zajęcia i... PM Doskonalenie Pływania naszej Córki (1) W roku szkolnym 2012-2013 nasza córka chodziła na zajęcia z doskonalenia... Anna i Jurek Dużo skorzystałam z tych kilku lekcji (1) Chciałabym zaznaczyć ze bardzo dużo skorzystałam z tych kilku lekcji, których... Joanna
Polecam Tomka (1) Prawdziwy fachowiec, uczy najmniejszych szczegółów, zwraca na najmniejszy... Maryla z bratem ;) ARGONAUT (1) Bardzo dobry klimat, cena oraz przystępność. Polecam. student Hydro Fitness na Basenie Politechniki (1) Woda do biustu, co dla mnie jest zaletą a za razem urozmaica zajęcia są pasy... Wanda Bardzo dobra szkoła pływania, wspaniali Trenerzy. (1) Polecamy z żoną tę Szkołę Pływania. Trener Tomek ma wspaniałe podejście do... Rodzice Radka POLECAM !!! (1) Profesjonalna obsługa i miła bezstresowa atmosfera. Polecam wszystkim moim... Kamil Mój powrót do ........ (1) Wielki powrót do Szkoły Pływania i nurkowania Gdańska po długiej nieobecności... Arturo Nurkowania u Pana Tomka . (1) Jeden wielki pozytywny opis należy się dla p. Tomka. Przesympatyczna postać... Krzych Dla mnie rewelacja,bo zawsze wychodzę max zadowolona (1) Raz, że można się zmęczyć i spocić Dwa, że w każdym tygodniu ćwiczymy z innym... Grupa pod Wezwaniem Aqua Aerobic - muszę powiedzieć, że rewelacja! (1) Dziewczyna, która prowadzi zajęcia (nie pamiętam imienia) robi to z taką... Małgosia Fajna szkoła! (1) Nauka w szkole Argonaut jest bardzo przyjemna. Na zajęciach panuje miła... Alicja Uwaga odradzam! (4) Chciałem zapisać dziecko na nauke pływania ale zapisujący (który również... MK Wspaniała szkoła nurkowania z Gdańska. (1) Zajęcia teoretyczne w luźnej i miłej atmosferze. Praktyka bardzo przyjemna,... Zadowolony Darek Mój Kurs Nurkowania...... (1) Witam W tej szkole są według mnie same plusy. Idąc zapisać się do Tomka na... Rafał Kozider Polecam tę szkołę pływania w Gdańsku (1) Polecam tę szkołę pływania, bardzo dobra atmosfera, ciekawe zajęcia, a przede... Antek Nurkowania u Pana Tomka . (1) Jeden wielki pozytywny opis należy się dla p. Tomka. Przesympatyczna postać... Krzych Na pewno takie ćwiczenia są pomocne na kręgosłup i dobrze rozbija się cellulit-drogie Panie (1) Jakiś czas temu postanowiłam się uporać z własnymi słabościami i zadbać... Justyna Węglarz Kiedy zauważamy, że brzuch zaczyna rosnąć.... (1) Kiedy zauważamy, że brzuch zaczyna rosnąć, pojawiają się fałdy tłuszczu tu i... Zosia