ZKM Gdynia

Komunikacja miejska

Gdynia, Jana Kilińskiego 16

Kierowca 152 (1) Dziękuje kierowcy 152 że zaczekał na mnie jak biegłem. Więcej takich ludzi Chłyst Linia 22 (1) Spóźnił się frajer o 20 min Zdenerwowana Linia 170 - kierowcy jeżdżą jak chcą. (1) Wczoraj jechałem tą linią z przystanku żeliwa, autobus na rozkładzie o 12:07.... Wkurzony
Podziekowania (1) Chciałabym bardzo podziekowac za pomoc Panu z infolini oraz Panu z autobusu,... pasażerka od łokitoki Kierowca 2279 (1) Właśnie jadę autobusem linii 147 w kierunku centrum.Kierowca numer 2279... Kobieta Kierowca autobusu nocnego (1) Wracałam z pracy autobusem N20, wsiadałam na węźle Franciszki Cegielskiej (w... Karolina 2274 linia 152 (1) Miły kierowca, widział że biegłem i zwolnił na tyle ile mógł. Dziekuje. Rafał Szarek Kierowca jest wulgarny względem pasażerów. Lekceważy ich. (1) W dniu 27 grudnia autobus linii 192 o godzinie 17.16 odjeżdżający z Witomina... Ewelina Zkm tragedia (1) Właśnie jadę autobusem 134 nr autobusu 5064 kierowca ham jakiego dawno nie... Iwona Porażka (1) Autobus przyjeżdża 5 min wcześniej? Co za porażka Dominika Łamanie przepisów (1) Niestety wielu kierowców łamie przepisy. Co mnie oburza w szczególności to... mm Numer 3020 autobus 22 (1) Tragedia. Pani prowadzajaca autobus chyba nie zdaje sobie sprawy, ze jeździ z... Paulina Brawura kierowcy, brak odpowidzialności 04. 08. 2017 (1) Córka dziś wracała z Gdyni do Źukowa. Wsiadała ok godz 16.29 na ulicy... Agnieszka Gdynia autobusy tragedia ! (1) Aurobus linii 25 skrecil na zamenhofa w strone leszczynek. Wszyscy... Tikaaa kierowca wyrzucił mnie z autobusu z dzieckiem!!! (2) zostałam poproszona o opuszczenie ,gdyż mój synek płakał trochę pan kierowca... Marlena niebezpieczne dla dzieci (1) Dzis miała miejsce taka sytuacja. Wychodziłam z synek, który siedział w wózku... kasiek Skarga na kierowcę autobusu link 22 (1) Po rozmowie telefonicznej z panem z zkm gdynia nie mogłam złożyć skargi na... Ewelina