100% zadowolenia (1) czytajac poprzednia opinie jest mocno zdziwona bo kelner ktory nas... gosia Fatalna obsługa (1) Brovarnię odwiedziłam zachęcona Państwa stroną internetową. W niedzielę po... Ania Przeciętność (1) Wystrój lekko tandetny - brak tzw. klimatu. Hałas balujących przy sąsiednich... Cyborg
Super Lokal!!! (1) Byłem w Brovarni wiele razy ,piekny lokal ,pyszne jedzenie i super... Tomasz Kotek BYLE NIE BILI!! (1) Tak właśnie należałoby podsumować sobotni wieczór w Brovarni! Idąc na... o. PIWO KONIECZNIE, jedzenie niezupełnie (1) Odwiedzam Brovarnię regularnie od otwarcia (lipiec?) i jeśli chodzi o piwo,... m BYLE NIE PALILI (1) Pyszne piwo. Jedzonko też może być. Obsługa zakręcona ale przemiła.... Joanna Twoface - opinia (1) Ocenię lokal z pozycji zarówno gościa,jak i pracownika. Od strony... Twoface fajne miejsce (1) byłam w Brovarni w sobotę. Lokal bardzo przyjemny i mimo, że otwarty... Marta polecam (1) fajne miejsce, narazie nieznane wielu i malo kto sie tam zapuszcza ale jak... agi piwo to za mało (1) Dobre piwo i jedzenie to duży plus, jednak od takiego miejsca należałoby... m słabiutki start (1) o tym, że taki lokal w gadńsku powstaje wiedziałem już dawno temu. gdy... Mad Max jest dobrze ale nie beznadziejnie (1) + bardzo dobre piwo + wygodne krzesła w środku + życzliwe podejście obsługi... Jimmy zabrakło konsekwencji (1) Odwiedziłem Brovarnię, ponieważ zachęciła mnie możliwość skosztowania piwa... Bzik Rewelacja :) (1) muszę przyznać że tak dobrego piwa to jeszcze nigdzie nie piłem :) jedyną... ja brawo ! (1) bylam tam dwa razy ,nareszcie jest doskonale miejsce/zabytkowa Stara... sofija Viva Brovarnia (1) Swietne miejsce - czuc urok starego portu, w takim miejscu warzone piwo musi... Marecky Piwo przeniczne (1) Piwko rewelacyjne... obsługa 1-klasa malyFlips OTWARTE (1) Nowy lokal otwarty 31 lipca. Warzy sie tam świeże, żywe piwo z naturalnych... etrusek Kpina (2) Od niedzieli codziennie zmieniaja datę otwarcia Brovarni. Kpiny sobie robia z... xzx