obsługa (1) Ogólnie wszystko jest fajnie-wystrój, menu..kiedyś przychodziłam tam... asta nigdy więcej (1) nie polecam tego lokalu muzyja do kitu i złodzieje byłam pierwszy raz... beata pyszne jedzenie (1) jadłam pyszną sałatkę a mąż znakomitą karkówkę..do tego miła i uśmiechnięta... ela
SUPER MIEJSCE! (1) JAK SIĘ OKAZAŁO TO BARDZO SYMPATYCZNE MIEJSCE GDZIE NAWET W ŚRODKU NOCY... IGA OBURZAJACE W TYM LOKALU PODAJE SIE JEDZENIE BEZ SZTUĆCÓW (1) Dzis byliśmy w barbadosie ze znajomymi i po raz pierwszy spotkałam się z... Kasia skandal (1) nie dość że kelnerkę musiałam łapać gdy podeszła posprzątać sąsiedni stolik... Marta SUPER OBSŁUGA (1) Czesto chodze ze znajomymi do BARBADOSU i nie podlega wątpliwości ze... Marek to chyba inny Barbados:) (1) Byliśmy tam ze znajomymi w środowy wieczór, po kinie.Lokal wybrali znajomi,... Emilia onaM - opinia (1) Byłam ostatnio, chciałam dać lokalowi jeszcze jedną szansę...co za porażka.... onaM smiech na sali (1) nie bywam tam czesto,wiec nie oceniam,musze jednak opowiedziec co mi sie dzis... Hania Trzymajcie się z daleka (1) Byłem dwa razy w Barbados i obie wizyty to całkowita porażka tego lokalu -... Tomek Sylwester!!!Mam dwa bilety do odsprzedania!!!!! (1) Piano Club Barbados Piano Club Barbados adres: 80-851 Gdańsk,... artur Takiego chamstwa nie widziałam jeszcze (1) Wczoraj miałam okazje być pierwszy i ostatni raz w tym miejscu (dyskoteka)... pelle ;] (1) Kelnerka magda,blondynka jest beznadziejna,bo zle traktuje... gosc OBSLUGA DO WYMIANY (1) DO BARBADOSU CHODZE OD OK 3 LAT I ZAWSZE BYL TO MOJ ULUBIONY LOKAL ,ZAZNACZAM... KASKA Marnotrawstwo !! (1) Inaczej nie można nazwać faktu, że przy tak bogatej i świetnej kuchni oraz... Arni jestem pod wrażeniem (1) Byłam w sobote na dyskotece w gdańskim barbadosie. Ogólnie wrażenia bardzo... Karolina Mili bramkarze!!! (1) W klubie Barbados jest bardzo miła obsługa. Szczególnie na pochwałę zasługują... Niunia84 KUCHNIA SUPER, OBSŁUGA DO WYMAINY (1) Do Barbadosu chodzę od dwóch lat. Sama obracam się w świecie gastronomi od... Daria Miłe zaskoczenie (1) Byłam ostatnio z przyjaciółmi w gdańskim Barbadosie i cóż...bardzo mile się... kataringa