Gdzie są naleśniki? (1) Witam, wszystko jak zwykle w porządku (poza nie zawsze szybką obsługą).... Wincław nie polecam (2) jedzenie nie świeże, mięso żylaste, a ziemniaki stare, twarde i niesmaczne.... kate Lokal na poziomie (1) jestem zachwycona barbadosem,chodzę tam na imprezy ze znajomymi i jest bosko... Kasia
Polecam Gorąco - Bardzo smaczne jedzenie ! (1) Bylem pozytywnie zaskoczony bogatym wyborem menu i mila obsługa. Bardzo... Marek Klara - opinia (1) Witam, w dniu 16-02-2011 wraz ze znajomymi wybrałyśmy się do Barbadosa.... Klara andre - opinia (2) Klub zmienia się na niekorzyść, fatalna obsługa, kiepskie menu. Nie polecam.... andre bardzo pozytywne wrażenie (2) Czytając opinie o obsłudze jestem bardzo zdziwiona,w środę udałam się na... Marzena Fatalna obsługa! (1) Od lat spotykam się ze znajomymi w tym klubie, jednak chyba czas to zmienić.... Bardzo niezadowolona klientka Jest ok :) (5) Do barbadosa przy Krewetce chadzamy często, ostatnio spędziłyśmy tam świetny... Bywalczyni przesada z ceną za samo wejście !!! (1) Byłam teraz ze znajomymi w klubie Barbados w Gdańsku. Znam ten klub bardzo... Viktoria Gorąco polecam (1) byłem w sobotę ze znajomymi na imprezie. Klub pełen ludzi, świetna muzyka itd... Lurtz Bogdan Jedzenie i obsluga= Masakra!!!!! (1) Prosto, zwiezle i na temat; lokal fajny, obsluga Nie!! Jedzenie nie jest... Nie zadowolona klijentka Było tak sobie (1) Lokalizacja jest dobra i fajnie sie spedza tam czas. Ale obsługa to... Grzegorz MARIAN - opinia (1) Obserwujac to miejsce widac , ze ..moze "przydworcowa" lokalizacja... MARIAN GOŚĆ - opinia (2) jestem bywalcem Waszej knajpy juz od jakiegos czasu. Sporo sie zmieniło, nie... GOŚĆ Fatalny barman salce bocznej od parkietu (1) Zdarza mi się imprezować u Państwa co jakiś czas.. Niestety obsługa... Igor Zajebioza (1) szybka miła jednym słowem profesjonalna obsługa. Adamo brak słów (1) Wybrałam się wczoraj z koleżankami na babskie plotki. Obsługa straszna. Na... gabcia25 mASAKRAAA!!! (1) Pierwszy raz byłam w tak fatalnej knajpie!!! coś okropnego!! obsługa na... Lisia, Wrocław Zmieniło sie na niekorzyść... (1) Wiele razy odwiedzaliśmy z mężem to miejsce. Ceny były bardzo przystępne,... Dorota