Dj:) (1) Miałem przyjemność grać 28.XII w Cico:)Polecam klubik.Jest bardzo sopocki jak... Frisky sylwester -jak już to tylko w CICO- coś wspaniałego (1) Wystrój rewelacyjny, super muzyczka,mogę powiedzieć, ze DJ-e czytają w moich... ewa Rozbój w Cico - zero reakcji!!!!!! (1) Witam, wczoraj czyli 26.IX.2007 byłem z kolegą w państwa klubie, usiedliśmy... Michał
Nieciekawie (2) Nieciekawie Obsluga dość miła, i drinki też dobre.Sam wystroj nieza ciekawy.... Monique Cico - selekcja!!! (1) Cico = zadnych dresów w wersji eleganckiej, żadnych Dod Elektrod i żadnych... Gosia - nowa, ale od teraz już s Wrażenia: (1) Mój ulubiony klubik w Trójmieście, rewelacyjny wystrój, super klimacik,... stały klient SUPER !!! (1) Najlepszy klub w Trójmieście, mający niesamowity klimat oraz przemiłą obsługę... Stały klient Prawie jak u Kafki... (2) Siedzisz sobie w klubie nocnym i pijesz piwko, tańczysz, prosisz kogos do... Fafa Jak w domu !! (1) Slow brakuje, jednym slowem WYPAS 1-klasy,klimacik, oferta ,obsluga i muza... Koneser + i - (1) Cudowni barmani (w szczegolnosci Pan w okularach i chlopak z dolnego... taki tam ktos maciej - opinia (1) Nie zgodzę się z Panem poniżej. Cico oczarowało mnie pięknym ,niespotykanym w... maciej bardzo fajny i klimatyczny klub (1) bardzo fajny i klimatyczny klub Kajka super (1) rewelacyjne koktaile barman w okularach swiatowej klasy. piotr Bardzo ciekawe miejsce!!! (1) Naprawdę jestem zaskoczony in plus! Gratuluję szczególnie obsługi. Pełen... Rafał Tego jeszcze nie było!!!!!! (1) Jeżeli ktoś szuka nietuzinkowego miejsca na ploteczki, spotkanie towarzyskie,... Basia2k polecam !!!! (1) jestem pod wrazeniem .. pierwsza knajpa w gda w ktorej sie zakochalam :))) gosk Rewelacja (1) Aż wstyd się przyznać .. w zeszłą sobotę byłem tam pierwszy raz ... Od teraz... AK marcin - opinia (1) odrobina sopotu w gdańsku;) marcin Warto (1) Byłem tam z żonką w sobotę 15 września. Od wejścia spotkaliśmy się z bardzo... Ksawery strona internetowa (1) Przydałoby sie stworzyć profesjonalną i ciekawą stronę internetową. Chetnie... stała bywalczyni