Prostokątna wanna, na której można zamontować baterię?????? (1) Witam, proszę doradźcie jakiej firmy wanna prostokątna ma tyle miejsca na... kapi Meble nowe czy używane (2) Siema, jestem na etapie wyposażania mieszkania, ale nie mam za dużo cashu,... Paweł Szafy przesuwne i podobne na Chełmie - gdzie? (11) Dzień dobry, mam pytanie jak w tytule - czy znacie jakąś solidną firmę lub... Majk_el
Gdzie kupic dobre meble kuchenne ? (11) Witam W najblizszych dniach odbieram z mezem nasze pierwsze mieszkannie.... Kasia co lepsze indukcja czy zwykła płyta ceramiczna ??? (1) bo nie wiem co wybrać :-(( może ktoś doradzi .. aaa kuchnia w stylu prowansalskim (1) Czy ma ktos kuchnie zrobiona w stylu prowansalskim, jesli tak to gdzie... MamaJasia Płytki na podłogę imitujące panele (5) Czy ktoś takie zamontował? Jak wrażenia? Jadę za parę dni kupić, strasznie... ja tanie żaluzje - plisy w Trójmieście (6) Witam, chciałabym założyć w mieszkaniu plisy. Niestety są dość drogie,... Patrycja Meble do salonu spełniające wymagania klienta (2) Witam! Potrzebuję do salonu następujących mebli: - szafa 2D (szer. 100cm)... Qgar największe sklepy meblowe - polećcie (13) Chodzi głownie o łózka. Meblownia przy Top Shopping, Heban Meble przy... Miranda Gdzie tanio wykonam meble kuchenne pod zabudowę ? (5) Interesuje mnie zabudowa o wym wys 260 szer 144 gł 73 drzwi przeczuwana 2 x... Paweł Biała płyta laminowana 16mm gdzie kupię w Gdańsku? (5) jak w temacie ... SKLEP Z OŚWIETLENIEM (1) Szukam dobrego sklepu z oświetleniem w Gdyni, Rumia, Reda, Wejherowo,... Oli Fronty lakierowane na wysoki połysk gdzie można zamówić? (5) jak w temacie gdzie w woj. pomorskim można zamówić fronty lakierowane na... k. kregi betonowe (1) czy zna ktos miejsce gdzie moge kupic w okolicy gdyni tanio kregi betonowe? seweryn Okapy wyspowe-gdzie mozna obejrzec w trojmiescie? (1) Zalezy mi aby obejrzec na żywo okapy wyspowe, w sklepach w ktorych bylam nie... Aniaa Meble sosnowe w BOSTOL na Cieszyńskiego (5) Witam Zamierzam kupić komplet mebli sosnowych w tej firmie, jednak wcześniej... Jasiek Gdzie w Gdańsku obszyję wykładzinę? (1) Mam spory szeroki pas pozostały po odcięciu od wykładziny. Chcę z niego... Tankjira szklany stół (13) gdzie kupic szklany stół,taki jak byl kiedys na promocji w ikei ( akurat byl... sylvia Jaki palnik wybrać? RTM 2660 czy RTM 3660? (2) Jaki palnik na gaz MAPP wybrać? RTM 2660 czy RTM 3660? Czy ktoś wie, który... kk389