tanie drzwi wewnętrzne - gdzie ? (41) gdzie kupić na terenie trójmiasta tanio drzwi wewnętrzne ? remonciak jakie garnki wybrac? co polecacie? (9) Szukam dobrych garnkow na indukcje- zastanawiam sie czy philipiak, zepter czy... sylwia Szukam pilnie!!!!!! (1) Szukam fotela w stylu jak ten na zdjęciu... Iza
Czy przy zakupie sprzętu agd warto brać dodatkowe ubezpieczenie (przedłużenie gwarancji)? (6) Kupiłem kilka dni temu pralkę i przy okazji wziąłem poszerzoną gwarancję na 5... Pit Media Markt - Nie dla idiotow? (3) Kazdy slyszal haslo Nie dla idiotow! ale chyba MM robic idiote z kazdego z... koles Jaka pralka (11) Szukam do domu pralki, bardzo zależy mi na tym, żeby była energooszczędna i... akshkka gdzie w Gdańsku możńa kupić ładne i niedrogie umywalki i szafki do małej łazienki w bloku (1) Witam! Proszę o podpowiedz gdzie można zobaczyć i kupić małą umywalkę... AgA gdzie półki wiszące do szafy stacjonarnie? (3) j.w. oprócz ikei, bo mi nie po drodze, mogą być węższe, mam już takie ale za... Gosiaczek79 pralka Eco-bubble Samsunga - proszę o opinie. (1) Czy ktoś z Was ma już może taką pralkę. Jestem bardzo ciekawa opinii. Czy... aaa Meble second hand// pchle targi (7) Wrzucam i tu, bo tu jesteście najbardziej pomocne i sporo wiecie ;)... Iza Dobra i niedroga zgrzewarka do membran dachowych? (5) Czy ktoś mógłby mi polecić dobrą i niedrogą zgrzewarkę do membran dachowych?... mazi123 Stolpil z Pruszcza- ktos zamawiał kuchnie? (3) Czy ktoś zamawiał kuchnie od nich? Albo inne meble? Albo polecacie jakiegoś... karolinka_kb Firma Meblowa Empire Rumia (2) Witam serdecznie , Myślę nad nowym umeblowaniem salonu , w związku z tym... LoGra Okapy - macie u siebie? (2) Witam. Zastanawiamy się nad kupnem okapu. Mieliśmy swojego czasu, ale... Zalia4 meble kuchenne (22) Witam!! Szukam mebli kuchennych dobrych i w normalnej cenie, sama zabudowa... nowa gdzie kupie (3) gdzie moge kupic szafę narożną ale z samymi półkami. bo gdzie patrze to ma... jola Termostat to bojera - gdzie kupię (2) cześć! Mam pytanie gdzie w Gdańsku kupię grzałkę czy termostat do bojlera?... monika meble sosnowe - gdzie? (1) Chcę kupić regał sosnowy i szafkę rtv sosnową gdzie mogę dostać w przystępnej... Monia KTO MA drzwi wewnętrzne przesuwane w ŚCIANE? (1) Jak w temacie, interesuje mnie firma która to wykonuje, ceny i żywotność?... katikati Kupno i montaż pieca (1) Roszę o polecenie mi godnego fachowca. Chodzi o zakup i wymiana pieca co KWIATEK