Jaka lodówka do zabudowy? (3) Moje pytanie związane jest z zamiarem zakupu lodówki pod zabudowę. Cena w... szymon Półki - gdzie kupię? (1) Gdzie można kupić grube półki takie jak w ikea.... EMI szafa-gdzie kupić (12) gdzie mogę kupić szafę z drzwiami przesuwanymi ? najlepiej taką która trochę... monika
Obi sklep (2) Które lepiej odwiedzić obi na przywidzkiej czy na matarni?? ABC farba alpina latex 3 z castoramy - proszę o opinie (1) Malowaliście może tym produktem, dziś kupiliśmy na próbę 2 kolory, kryje... aga do pracowników leroy merlin i do tych co byli w tym sklepie (1) wiecie może jak nazywają się kafelki z ekspozycji przed sklepem leroy merlin... ebe lodowka (5) Jakie macie lodówki? Czy do 1000zł zmieszcze się z czymś dobrym? kulken jaki odkurzacz bezworkowy? (9) zepsuł się nam stary odkurzacz więc czas coś kupić, do tej pory mieliśmy na... odkurzacz Meble Kam duo - proszę o opinie. (2) Witam :) zamierzam kupić meble kuchenne i nie będzie to kuchnia w zabudowie-... alicjja73 Gdzie kupię naftę oświetleniową w Gdyni lub Sopocie?? (1) j. w temacie mufinka:) lodówka...prośba o pomoc w doborze odpowiedniej :) (12) Drogi Adminie. proszę o nie przenoszenie danego postu do innego działu..Tu na... baskasl Piekarnik za większą kwotę (3) Wychodzę z założenia, że za większą sumę dostanę coś solidniejszego.... bianeczkka Drewno kominkowe gdzie? (21) Szukam pewnego i sprawdzonego dostawcy drewna kominkowego - sezonowanego.... marek78 Piekarnik (9) Jaki DOBRY piekarnik polecacie? Mam na ten cel 3 tysiące i szukam czegoś... ghugh zabudowa szafy/garderoby - jaka alternatywa dla Komandora? (10) Witam, czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę lub osobę zajmującą się... Gdańsk proszę o pomoc -fototapeta (8) gdzie najlepiej w Trójmieście zamówię fototapetę na ścianę -potrzebuję... remontowiczka gdzie jest dobry wybór tapet i tanio? (10) właśnie remontuję mieszkanie, zdecydowałam się na tapety w korytarzu i mam... al111 agata meble Szadółki (1) Byłam dziś w agata meble i na dziale z meblami dla młodzieży było takie łóżko... asmi gdzie kupić materac sypialniany? (34) Możecie jakiś polecić w przystępnej cenie i gdzie kupić? Ostatnio jak się... ehhhh tanie drzwi wewnętrzne - gdzie ? (41) gdzie kupić na terenie trójmiasta tanio drzwi wewnętrzne ? remonciak