kanapa, wersalka, sofa - jaka jakość? (1) Witam Szukam opinii w sprawie mebli tapicerowanych ze sklepu Komfort, Gdańsk... Adula1905 gdzie duży wybór luster w Gdyni? (4) Szukam lustra do przedpokoju. Najlepiej w ciemnej oprawie ale bladego pojęcia... mama Meble kuchenne,gdzie zamowic ladne i nie drogie! (39) Pragne zmienic kuchnie w moim mieszkanku.Jestesmy mlodym malzenstwem .Prosze... Alicja
Thermomix - warto? (86) Czy ktos moze mi cos powiedziec o tym urzadzeniu? Naczytalam sie w necie... Caroca płytki Tubądzin Ashen czy Moringa - które bardziej Wam się podobają? (9) powiem szczerze, że projekt łazienki mam w Morindze. Z uwagi na wysoką cenę,... wiola1 drzwi-expert - proszę o opinie (2) ktoś u nich zamawiał? prosze o opinie? abe drzwi-ekspert - proszę o opinie (4) widziałam dzisiaj ulotkę ich. Oferują za790 drzwi wejsciowe za wszystkim, ale... emila czy sprawdzaja sie do kuchi panele i jakie ? (4) Zastanawiam sie nad kaflami i panelami na podłogę do kuchi ,choć bardziej... iwa rolety wewnętrzne (6) Chcemy kupić rolety i po wstępnym rozpoznaniu zgłupiałam. Chciałam wziąć... Kjopa3 meble kuchenne do małej kuchni (16) poszukuję mebli kuchennych do małej kuchni w bloku. Chciałabym kilka szafek... mama b WM Meble (Wrzałek Mirosław) Studio kuchenne - czy ktoś zna? Proszę o opinie. (1) Witam, Czy ktoś z Was może posiada lub zna meble kuchenne ze studia WM... Luna rolety zewnętrzne (4) Czy ktoś poleciłby sprawdzoną firmę z w miarę przystępnymi cenami na zakup i... kaasik11 okap, dobry (14) Witam, mam śłepą kuchnię i szukam okapu,który bedzie dobrze zbierał opary ale... lujmikkk Panele do kuchni (2) Czym sie kierowac kupując panele do kuchni...czy moj wybór jest słuszny,moga... IKA LODÓWKI... - opinie (2) najlepsze sprawdzone firmy to podobno bosch i electrolux .Czy to prawda? IKA pytanie do mieszkańców Pacyfika (1) Czy ktoś z mieszkańców Pacyfika może mi powiedzieć jaki jest kolor drzwi... nowy gdzie kupic kwiaty doniczkowe taniej niz w kwiaciarni (2) potrzebuje podpowiedzi. szukam miejsca, gdzie moge kupic kwiaty np nietypowe... arnika Gira, gdzie w trójmieście? (1) ...wie ktoś z Was może gdzie w trójmieście znajduje się sklep z produktami... :-) panel prysznicowy? (3) witam, robię remont łazienki i zastanawiam się nad kupnem panela... abu MEBLE UŻYWANE- "STAROCIE" -gdzie szukać? (5) Hej! czy jest w Gdańsku miejsce/ targowisko, gdzie można kupić jakieś... KAmila