pralka niedroga i dobre funkcje (3) Dokładniej mówiąc, chciałem zapytać na jakie funkcje warto zwrócić uwagę w... kliszek czajnik elektryczny tani - gdzie kupię (4) szukam sklepu gdzie mogę tanio kupić czajnik elektryczny ala Schody i ich oświetlenie (5) A jakie oświetlenie schodów i przedpokoju? Widziałem dużo możliwości i ciężko... ponczo
piec żeliwny typu Koza - czy ktoś mógłby jakiś polecić? (1) planuję kupić piecyk żeliwny, czy ktoś mógłby jakiś polecić bo nie wiem co... nn Okapy teleskopowe (1) Witam. Może ktoś mógłby pomóc w wyborze takiego okapu (teleskopowego)? Nie... kliszek Stoł i krzesła (4) Gdzie mogę zamowic zestaw stoł+ krzesła PORADZCIE PROSZE namiar na... ancia Gdzie kupić w Trójmieście...obrus? (27) No właśnie - jak w temacie... Niby banalna rzecz, odwiedziłam kilka sklepów... oleta Potrzebuję porady:) (9) Potrzebuję Waszej porady, ma ktoś z Was coś takiego w łazience (chodzi o te... mMajaa Gdzie kupić ładne talerze, miski? (6) oprócz ikea bo tam za daleko goralka agd i rtv do nowego mieszkania... (5) hej, wprowadziłam się tydzień temu do trójmiasta z racji uczelni :)... Asia raty w gdansku? (2) hej gdzie wedlug was najlepiej brac na raty agd rtv?chodzi o oprocentowanie... len_cia Nowoczesne mieszkanie pod wynajem (13) Chciałbym urządzić takie mieszkanie pod wynajem. Zależy mi na nowym,... Tomasz Szukam nowej pralki jaką polecacie? (2) Mój ładowany od góry elektrolux padł smiercią naturalną. Fakt ma już 8, 5... Konstancja pytanie o komandory (5) witam mam pytanke czy wiecie jakie sa mniej wiecej ceny komandora dwu i trzy... ja Gdzie zamawialiście meble kuchenne do zabudowy? (8) Poradźcie cos w miarę solidnego i nieporażającego ceną :) Karmelek Dobre okna - kogo polecicie? (39) do calego domu musze kupic (3 poziomy), wiec moze jakis rabacik ktos oferuje... emi3city Drzwi przesuwane do garderoby- gdzie oprócz Komandora i Indeco w Trójmieście?? (6) Witam :) Garderoba we wnęce w sypialni jest już od jakiegoś czasu,... Alis DRZWI NA WYMIAR! (9) Gdzie w Gdyni zamówię drzwi pod indywidualny wymiar? Majka Problem z zakupem materaca (7) Planujemy wymienić łóżko na takie z materacem. Ramę mamy już wybraną, ale... Karolina_D Prostokątna wanna , na której można zamontowac baterię? (1) Witam, proszę doradźcie jakiej firmy wanna prostokątna ma tyle miejsca na... jupi