Contrast Cafe (1) Ceny wyższe o 40% w porównaniu z np. rynkiem w Poznaniu, piwko ( pln 9)... tomasz Obsługa (1) Przyszłam tu dzisiaj z gośćmi z innego miasta, którym chciałam pokazać lokal,... Hania Brak chęci sprzątania stolików przez personel lokalu. (1) Brudne stoliki polane piwem i innymi napojami. Podczas prośby sprzątnięcia... Mariusz
Jest dobrze :) (1) Jestem bardzo częstym bywalcem i ogólnie jestem zadowolony, dobre piwko,... yvs11 Żenada (2) Kibel płatny - jakieś bramki, a bramek pilnuje cieć. Obsługa chamska (nie... Marek CBI - opinia (1) Super obsługa i super cocktaile!! Polecam! CBI ochroniarze - bandyci !!! (8) W sobotni wieczór odwiedziłam Contrast ze znajomymi no i tragedia ochrona się... Kasia Contrast po przebudowie baru. (1) Stracił klimat, przytulność i ogólnie atmosferę. Szkoda bo było fajnie, ale... Stały bywalec Wstyd (1) Jakie to typowe dla polskiego buractwa, że rozmowa zeszła na temat szaletow.... Anton Mario - opinia (1) Fantastyczne koncerty i imprezy Mario Marcin - opinia (1) Co do płatnych toalet (tylko w sezonie)to radzę na przyszłość przed... Marcin ... (1) Knajpa kiedyś była fajna, klimaciarska i sympatyczna. Teraz jest to zwykły,... żeglarz PŁATNA TOALETA (2) Od kilku dni jest tam zasada: aby toaleta była bezpłatna należy najpierw... Kris toaleta (4) następnych 5-ciu klientów Contrast traci raz na zawsze, a i będę źle... NIEZADOWOLONA Toaleta cd... (1) A mi tam "płatna toaleta" nie przeszkadza... Marudy powinny sobie przypomnieć... antonio toaleta płatna nawet dla klientów - wstyd! (1) W tym roku również spędzamy z żoną urlop w Gdyni. W zeszłym sezonie... już NIE klient Contrastu żal (1) 1.kupujesz piwo 2.idziesz do toalety płacisz 2zł za każdym razem 3.z... niepocieszony klient Bardzo fajne i klimatyczne miejsce (2) Świetne widoczki, przemiłe koncerty szantowe, niedrogie napitki - generalnie... Magda Nie szanują klientów (2) Nikomu nie polecam - klient przed zakupieniem drinka w barze nie może... xxx Obsluga do wymiany (3) Wpadam tam od czasu do czasu ale zawsze czuje, ze przeszkadzam obsludze dajác... Karolina