Szantowy raj (1) Dziś trafiłem na fantastyczny koncert szantowy,co prawda był to tylko duet... Janiko akustyk (2) Generalnie ukochałam sobie Contrasr , natomiast ostatnio kiepści im się... MARTA do bani (2) Moim zdaniem kontrast to beznadziejny klub, byłam tam ostatnio na koncercie... marta
TAWERNA LEGENDA (2) NIE MA TAKIEGO DRUGIEGO MIEJSCA W POLSCE! BYWAMY TU CZĘSTO PRAWIE NA KAŻDYM... EWA I ZBYCH Bardzo sympatyczne miejsce (1) Pierwszy raz trafiłem tam jakiś rok po przeprowadzce do Trójmiasta i... Viljar Skandaliczne zachowanie pseudo ochrony. (1) Takiej arogancji ....nie widziałem w lokalach tego typu nigdzie ze strony... zły Tawerna bylaby na 6+ dyby nie obsluga (1) Contrast odwiedzam juz z 10 lat.Super klimat,nawet gdy go rozbudowali dalej... marynarz miejsce dla każdego (1) W Contraście bywam raz na jakis czas, miejsce fajne, ciekawy wystrój,... Adrianna superrrrr (1) najlepsza knajpa w Gdynia,a koncerty Trzech Majtków wymiatają !jedyny minus... Kewa Gdyński raj (1) Contrast Cafe to chyba jedyna knajpa, do której staram się wracać za każdym... M Palce lizac!! (1) Byłem tam na paru koncertach i jestem wniebowzięty!! Klimat jakiego nigdzie... Jarek :/ (1) Pub odbieram bardzo pozytywnie. Za wystroj i muze duzy PLUS. Co mnie... klubowicz zygfryd - opinia (1) Swietna zabawa i mily klimat. Niestety zagubiona cenna pamiatka zapalniczka... zygfryd ;( (1) ja swoje najlepsze lata spedzilam w contrascie(patrz kawal podstawowki,... zroozpaczona Co się z Wami dzieje?! (1) Często przychodziłam do Contrastu na piwko... Raz jak weszłam w wakacje i... Stały bywalec Contrast - the Legend (1) Witam! Byłem ostatnio w tym pubie! Wiele się zmieniło od czasu kiedy sam tam... Wojtek rh+ - opinia (1) To lokal który tworzy historię tego miasta !!! Podoba mi się brak dresów i... rh+ Klient nasz wróg??? (1) Czytając poniższą opinię "Gościność z piekła rodem" odnoszę wrażenie, że... Monika Uwaga z rezerwacja (1) Ten pub-dotychczas jeden z moich ulubionych w Gdyni, w niczym nie przypomina... Ziaaba Fajnie jest............... (1) minusy to: brak miejsc dla niepalących, brak mniejszych np 2osobowych... aaaa