jak przemalować rattanowe meble (3) Chciałabym przemalować meble rattanowe. Nie wiem kto mógłby to zrobić i... lola Nowa Niższa Cena!!!! (14) Ostatnio przeglądam ceny mieszkań w Gdańsku i najbardziej rozbrajają mnie... obserwator Stolarza - poszukuję (4) Szukam dobrego, sprawdzonego stolarza do renowacji schodów, drzwi i innych... lola
lux-el sklep AGD poraszka !!!!!!!! (1) Witam Chciałam wszystkich poinformować że sklep w/w mieści sie na... zuzka 1 Przeciek w suficie (3) Witam, mam prblem z nowooddanym mieszkaniem polegającym na przecieku w... blurman Chcę wynająć mieszkanie (2) Chcę wynająć mieszkanie w Gdyni od Kamiennej Góry przez Śródmieście po... lola Gdańsk Wrzeszcz - kilka pytań (2) Chciałbym dowiedzieć się jakie telewizje kablowe są we Wrzeszczu w rejonie... Nie z Gdańska ;-) sprzedam mieszkanie (1) Witam!! mam do sprzedania mieszkanie w gdańsku-wrzeszczu,2-pokojowe, po... monisia1980 szukam ekipy murarskiej (2) poszukuję sprawdzonej ekipy murarskiej do wylania tarasu zbrojonego... magdansk Banki - kredyty na budowę (23) Nie wiem - jak Wasze doświadczenia z kredytami na budowę domu, ale u nas nie... Anka77 Internet w Sopocie poszukiwany (2) szukam jakiegos dostawcy internetu w prywatnym mieszkaniu w Sopocie - tylko... micola odsprzedam tbs (1) do odsprzedania kawalerka na Oruni Górnej, wszelkie pytania i szczegółowe... antonina Sprzedam mieszkanie (2) Witam! Mama do sprzedania mieszkanie w Pruszczu Gdańskim, z powodu wyjazdu... mal ogrodzenie działki (2) Witam. Muszę ogrodzić działkę z jednej strony - 15 metrów, w tym brama... anaasa CYKLINOWANIE (2) Poszukuję rzetelnego i niedrogiego cykliniarza do starego ale dosyc dobrze... Kamila3105 mieszkanie przy stawku na myśliwskiej (1) witajcie wlasnie dzis bylem u znajmoych na ul.mysliwskiej na morenie.... rydz33 Żarówka do lodówki. (2) Witam. Czy moze ktos z Was, drodzy forumowicze, orientuje sie gdzie w Gdansku... johan DOJAZD Z UJEŚCICKA (5) witam, planuję wynająć mieszkanie na Ujeścisku, na ulicy Przemyskiej. jestem... fatih1601 cyklinowanie (2) Szukam osoby do wycyklinowania podlogi, proszę o kontakty. Ile biorą osoby... Madziulka Mieszkanie w Gdańsku (13) Witam forumowiczów Planuję zakup mieszkania w Gdańsku, dwa pokoje, ok. 50m2.... slawko