MEBLE DO ŁAZIENKI (3) POTRZEBUJE MEBLE DO ŁAZIENKI NA WYMIAR W ROZSĄDNEJ CENIE TEL.667 310 113 efta86 wymiana okien (3) Zamierzam wymienić okna. Kogo polecacie, a przy okazji kogo nie... karol 90 POSZUKUJE GARAZU WRZESZCZ (1) Poszukuje garazu do wynajecia w Wrzeszsczu okolice ul. Kilinskiego tel. kont.... ajentka
kredyt a własność??? (4) Witam, Mój chłopak bierze kredyt na mieszkanie. Razem się wprowadzamy i... jasia kanapy MAZUR - farbująca tapicerka (1) Czy ktoś, kiedyś reklamował meble tej firmy?? Kupiliśmy kanapę i byliśmy... Aleafera kredyt (7) złożyliśmy wnioski w kilku bankach (Millenium, Polbank, mBank, Nordea) i... sobek CEKOLOWANIE (2) szukam kogoś, najlepiej jakiegos pana, który wycekolowałby mi pokój w... Kamila3105 poszukuje do sprzatania (1) Poszukuje albo sprawdzonej firmy sprzatajacej albo solidnej i uczciwej pani... putrajaya FARBA SILIKATOWA SPRZEDAM!!! (1) Witam , mam do sprzedania 40 wiader (po 10l) farby silikatowej elewacyjnej... iza28 jak to jest z amerykanskimi rozmiarowkami? pomocy (2) witam czy jest mi ktos w stanie opisac "po naszemu" ;) merykanska dziecieca... Dagger kafelki (11) Czy moglibyście mi napisać ile średnio kosztuje położenie kafelek za metr.... Monic82 osiedle Castilla na Kowalach (3) ostatnio byłem zapoznać się z mieszkaniami na tym osiedlu www.castilla.pl i... ralfxxx ile to kosztuje?? (7) ile kosztuje ziemia i ile jej trzeba kupić by wybudowac mały domek... agulinkaaaa Zamienię mieszkanie na duży kwaterunek (1) 2 pokojowe mieszkanie 49 M2, włas. Gd-Zaspa, pierwsze piętro, winda, loggia,... Mart Przyjme niepotrzebne już materiały budowlane (1) Witam serdecznie, przyjmę zbędne już materiały budowlane, które pozostały po... pislaw77 Szukam ekipy budowlanej na końcówkę siepnią/początek września...PILNE!!!!!!!!!!! (2) Poszukuję ekipy budowlanej do budowy domu jednorodzinnego. Rozpoczęcie prac... RoDka szykam mieszkania morena (wynajem) (1) Szukam mieszkania (do wynajęcia) na morenie dla matki z dzieckiem 5letnim,... dasolo mieszkanie na poddaszu-poradźcie (6) Witam. Planuję kupić niewielkie mieszkanie na poddaszu w stosunkowo nowym... florist Przedstawiciel handlowy UPC ? (1) Witam !!! Poszukuje kontaktu z przedstawicielem handlowym UPC w sprawie... AgusiaGda plyta gazowa (1) Chciałabym zapytać czy polecacie płytę gazową do zabudowy ceramiczną (jest... lestek