DOJAZD Z UJEŚCICKA (5) witam, planuję wynająć mieszkanie na Ujeścisku, na ulicy Przemyskiej. jestem... fatih1601 cyklinowanie (2) Szukam osoby do wycyklinowania podlogi, proszę o kontakty. Ile biorą osoby... Madziulka Mieszkanie w Gdańsku (13) Witam forumowiczów Planuję zakup mieszkania w Gdańsku, dwa pokoje, ok. 50m2.... slawko
mieszkania na chełmie (1) Planuję kupić w 2009 roku mieszkanie z rynku wtórnego na chełmie około 50m2?... Ania 19.09.2009 Zamienie mieszakanie w TBS (1) Witam, jestem zainteresowana zamianą mieszkania w TBS -Motława na ul.... Ewa R. pustostan (1) Poszukuję pilnie osoby, która pomoże mi lub podpowie jak załatwić pustostan... shena45 targi (1) czy moze byl ktos na targach mieszkaniowych ??? nie zdazylem tam pojechac a... sl12 Odkupię słupki ogrodzeniowe! (3) Odkupię słupki ogrodzeniowe(z odzysku), długości 2m, większą ilość - tanio.... AgusiaGda Sprzedam agregat prądotwórczy HONDA EC 2200 (1) http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=566654&t=566621 :) AgusiaGda RATUNKU Kablówka!!!:-) (2) Blagam, czy ktoś może mi powiedzieć skąd poza UPC mogę dostać kablówkę?... Marzena pustostan (1) Co można zrobić, gdzie i co załatwić aby zamieszkać w pustostanie? Proszę o... shena45 MIESZKANIE LUB POKÓJ DO WYNAJĘCIA POSZUKIWANE (1) w trybie pilnym poszukuję mieszkania w przystępnej cenie lub pokoju dla... b. wynajme mieszkanie Sopot (2) Wynajme mieszkanie w Sopocie, 52m, wyposazone, taras, miejsce garazowe,... ANNA ANNA oddam wapno (1) Mam do oddania wapno 4 lub 5 dużych worków - nie pamiętam, do odbioru w... remont zamienię mieszkanie (1) Zamienię 2-pokojowe na Żabiance (parter), na 3 pokoje również na Żabiance... agatol dam odstępne (1) Dam odstępne za mieszkanie... monikagosz7@wp.pl akinom pustostan (1) Jak to możliwe, żeby mieszkanie komunalne stało pół roku puste? Jak to... shena45 KUPIE MIESZKANIE (1) kupimy mieszkanie ,2 pokoje : Wrzeszcz,Chełm,Ujeścisko...Conajmniej 40... sylvia Sprzedam mieszkanie na Wiszących Ogrodach (2) Witam, Poniżej link do ogłoszenia, serdecznie polecam!... Perdinka zabudowa balkonu (1) witam forumowiczów :) szukam informacji nt firm zajmujących sie zabudową... kawoszka