rent a room for 4 persons (2) I need to rent a room for 4 persons in Sopot/Gdynia (50PLZ for 1 person will... vladus Szukam Mieszkania na Orunia Południe/Okolice (5) Kupie mieszkanie, 2pok, Orunia-Południe/Okolice dasolo geodeta-pilne!!! (2) Poszukuję geodety do wytyczenia działki, czy możecie kogoś polecić? malwinkak
Jakiego malarza polecacie? (9) Zanim wezme kogos w ciemno chcialabym dowiedziec sie czy mozecie mi polecic... putrajaya meble ratanowe (1) Czy możecie polecić sklepy meblowe z ratanem? sarkozi Szukam garażu - Pruszcz (1) Szukam garażu do wynajęcia, ważne żeby miał prąd. Lokalizacja - najchętniej... luki kupie mieszkanie (4) poszukuje kawalerki 26-30 m2 w rejonie Żabianki, Oliwy, Przymorza, Wrzeszcza. dany Inspektor nadzoru budowlanego - prośba o pomoc (2) Za tydzień mam odbiór mieszkania - chcę wynająć inspektora nadzoru... aska . m f kuchnia Ikea (11) witam chcialam zapytac czy ktos zamawial moze meble w Ikei?jak z ich... Monic82 wynajmowanie mieszkań (10) Czy osoby wynajmujące mieszkania, to za przeproszeniem kompletnie już... yamia SZUKAM SPRAWDZONEGO PARKIECIARZA (1) Kupiłam mieszkanie z rynku wtórnego, w którym jest parkiet w całkim dobrym... Kamila3105 MIESZKANIE NA WAKACJE (3) Witamy! Jesteśmy dwiema sympatycznymi studentkami, poszukujemy... ula i gosia WYNAJĘCIE POKOJU 2-os na 4-6 lipca ????? (2) Czesc Szukam gdzie można tanio wynająć pokój, mieszkanie w dniach 4-6 lipca... Cimon ile za sprzątanie (3) szukam pani do sprzątania mieszkania (bez prasowania), może macie kogoś do... Anka77 projektowanie ogrodu - firma - wasze zdanie (1) Proszę o kazdą opinię dot. projektowania ogrodu przez firmę. Mój mąz właśnie... Dori Przyjmę pozostałości po budowie (2) Przyjmę lub odkupię za niewielkie pieniążki pozostałości po budowie- pustaki,... yecath mieszkanie (7) pilnie poszukuje mieszkanie kawalerke albo 2 pokoii nie drogo dorotazab22 malowanie mebli (1) Witam Obecnie mam generalny remont dużej kuchni z wymianą mebli i sprzętu... blixa lokal socjalny (1) witam mam pytanie czy ktos wie jak to jest z tymi lokalami socjalnymi? monia84_ WYNAJMĘ (1) SZUKAM DO WYNAJĘCIA NA DŁUŻEJ -(PONAD DWA LATA )MIESZKANIE DWUPOKOJOWE... beti61