opinia falck wejherowo - (1) bardzo miła obsługa piszę tu o Paniach pielegniarkach. minusy tej placówki... Pacjentka polecam (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa Marek Pomogli chociaż nie musieli!!! (1) Ze skierowaniem do SOR na wykonanie zastrzyku w sobotę i w niedzielę... Łucja
Nigdy w życiu! (1) Wczoraj tj 01.03.2015r byłam z 1,5 roczny dzieckiem w tym falcku, moje... MonikaW! koszmar (1) Falk w Wejherowie to dla mnie kpina. kilka krotnie odwiedzalam. z corka... p Tragedia, ruda starsza Pani w rejestracji FALCK w Wejherowie. (1) Witam serdecznie, mam za sobą bardzo groźny wypadek. Kilka razy dostałem... noname Transport Medyczny Falck (1) Wielkie podziękowania dla ekipy 309 z wejherowskiego Falck - transport... Janeczka Dziękujemy! (1) Miło mi przekazać Państwu wyrazy uznania, jakie należą się Państwa... Krzysztof Dno... (1) W sobotę w nocy około 00:00 udałam się z 8mc dzieckiem do Falcu (na szczęście... Marta Wsapniała pomoc (1) 21 kwietnia zraniłem się w dłoń, mimo głębokiej rany zlekceważyłem to i... Zdzisław Tragedia (1) Od 4 godzin próbuję doprosić się jakiegokolwiek lekarza na wizytę domową.... Hanna podejscie do pacjenta tragiczne (1) W pt wieczor z goraczka 38,5 stopnia, z okropnym kaszlem i bolem w klatce i... pacjent tragiczna obsługa (2) Oczywistym jest,że jeśli wyzywa się karetkę w środku nocy, to sprawa jest... ja Odsyłanie do szpitala (1) Odmowa przyjazdu karetki z lekarzem do 3-letniego dziecka ze skłonnością do... Rodzic Żeby tak wszyscy traktowali pacjenta... (1) Po odmowie udzielenia mi pomocy w wejherowskim szpitalu, zrażona do służby... alces Transport ( z powrotem) pensjonariusza do szpitala (1) Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu ,podejścia do pacjenta i... Pracownik DPS-u czy ktoś wie jak zmusić ich do pomocy wyjazdowej? (2) Zgodnie z umowami, jakie posiadają z przychodniami mają pełnić usługi w... Tek Pogotowie Falck (1) Myśle że wielu ludzi leczy sie w Falcku.. ( zwłaszcza wieczorami i w weekendy... M ? (1) Dyżurna pani doktor nie rozpoznała u ojca lekkiego udaru niedokrwiennego... zła kobieta primo non nocere - może to dlatego? (1) Czytając opinie o "fachowym" podejściu "pracowników" tegoż pogotowia, to... wypędzony