FedEx Express Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Botaniczna 14

LIPA !!! ZERO !!! (1) Od 3 dni czekam na paczkę i nadal jej nie ma. Dzisiaj święto i to na dzisiaj... Agula Trzymajcie się jak najdalej. (1) Towar miał być dostarczony w poniedziałek ,a został w piątek.Po dwukrotnej... M. Przesyłka zaginęła (1) Przesyłka ze sklepu zaginęła - winnym okazała się firma kurierska FedEx.... Rafał
NIE NIE NIE (1) Najgorsza firma kurierska w Polsce!!!!Rzekomo 3 razy kurier próbował... Agnieszka Kolejny dzień oczekiwania na doręczenie (1) Moja opinia niczym nie będzie różnić się od wszystkich pozostałych tutaj.... magda Zero profesjonalizmu!!! (1) Za każdym razem z dostarczeniem paczki jest jakiś problem. Kurier albo nie... A Przesyłka nie pobrana z oddziału, fałszywa dyspozycja odbioru wasnego w oddziale (1) Przesyłka od 5 dni leży w oddziale w Gdańsku. W statusie : 1. wydana... mARTA Ocena ZERO (1) Portal trojmiasto.pl nie daje mi możliwości dania oceny ZEROWEJ! Firma Fedex... Karolina Główczyńska najgorsza firma kurierska w trójmieści (1) brak kontaktu z firmą, pod numerem infolinii włącza się automatyczna... wafel brak kontaktu (1) Nieprofesjonalna firma kurierska, brak kontaktu- nikt nie odbiera telefonu,... maria Przesyłka opóźniona o 2 dni FedEx Express!! Brak kontaktu z kurierem. (1) Wybrałem FedEx Express spośród wielu opcji dostarczenia przesyłki płacąc... Paweł Kurier mial być, ale go nie ma (2) W firmie nie da się do nikogo dodzwonić. alicja Dramatycznie niski poziom obsługi. (1) Nieudana próba doręczenie przez kuriera przy całodniowym pobycie pod... Adam Porażka (1) Za każdym razem z dostarczeniem paczki jest jakiś problem. Kurier albo nie... Kamila masakra (1) Paczka miała byc juz wczoraj, ale kurier "się nie wyrobił" a dziś rano... niezadowolony Nie dostałem paczki (1) Straszna lipa kurier nie przekazał paczki w ręce mojej rodziny JMW Nierzetelna firma (1) Kurier zamówiony na dany dzień przez Zalando, nikt się przez 2 dni nie... Kasia ... (1) Kurier twierdzi że doręczył paczkę a paczki nie ma ... chyba mają inne reguły... radek b tragedia (1) to samo co u poprzedników,nikt nic nie wie paczki nie ma , podobno jest w... artur3m Poniżej krytyki! (1) Oburzające zachowanie kuriera! Godziny odbioru ustalone - kurier dzwoni i... Oburzona