FedEx Express Polska

Firmy kurierskie

Gdańsk, Botaniczna 14

Najniższy poziom (1) Usługi kurierskie pozostawiają wiele do życzenia, ale gdański fedex to... Iza Firma porażka (1) Od wczoraj moja przesyłka ma status doręczony o godzinie 16.45 byłem w... Ryszard Nie ma takiego numeru Gdańsk (1) Brak towaru juz drugi dzień ktoś dyspozycję zmiany terminy ani ja ani dostawca Andrzej
brak odbiorów , brak doręczeń (1) Przestrzegam wszystkich przed Fedexem z Gdańska!!! Najgorszy kurier, jaki tu... wilson nie zadowolony Z FEDEX (1) W niedziele rano zamówiłem w poniedziałek wieczorem już w Gdańsku z Olsztyna... nie zadowolony Z FEDEX LIPA !!! ZERO !!! (1) Od 3 dni czekam na paczkę i nadal jej nie ma. Dzisiaj święto i to na dzisiaj... Agula Trzymajcie się jak najdalej. (1) Towar miał być dostarczony w poniedziałek ,a został w piątek.Po dwukrotnej... M. Przesyłka zaginęła (1) Przesyłka ze sklepu zaginęła - winnym okazała się firma kurierska FedEx.... Rafał NIE NIE NIE (1) Najgorsza firma kurierska w Polsce!!!!Rzekomo 3 razy kurier próbował... Agnieszka Kolejny dzień oczekiwania na doręczenie (1) Moja opinia niczym nie będzie różnić się od wszystkich pozostałych tutaj.... magda Zero profesjonalizmu!!! (1) Za każdym razem z dostarczeniem paczki jest jakiś problem. Kurier albo nie... A Przesyłka nie pobrana z oddziału, fałszywa dyspozycja odbioru wasnego w oddziale (1) Przesyłka od 5 dni leży w oddziale w Gdańsku. W statusie : 1. wydana... mARTA Ocena ZERO (1) Portal trojmiasto.pl nie daje mi możliwości dania oceny ZEROWEJ! Firma Fedex... Karolina Główczyńska najgorsza firma kurierska w trójmieści (1) brak kontaktu z firmą, pod numerem infolinii włącza się automatyczna... wafel brak kontaktu (1) Nieprofesjonalna firma kurierska, brak kontaktu- nikt nie odbiera telefonu,... maria Przesyłka opóźniona o 2 dni FedEx Express!! Brak kontaktu z kurierem. (1) Wybrałem FedEx Express spośród wielu opcji dostarczenia przesyłki płacąc... Paweł Kurier mial być, ale go nie ma (2) W firmie nie da się do nikogo dodzwonić. alicja Dramatycznie niski poziom obsługi. (1) Nieudana próba doręczenie przez kuriera przy całodniowym pobycie pod... Adam Porażka (1) Za każdym razem z dostarczeniem paczki jest jakiś problem. Kurier albo nie... Kamila masakra (1) Paczka miała byc juz wczoraj, ale kurier "się nie wyrobił" a dziś rano... niezadowolony