Koścół po zmianach (4) Od wielu lat uczęszczałem do tego kościoła najpierw jako parafianin: dziecko... Jan S. parafianka - opinia (3) Bardzo mi przykro to co się dzieje w moim kościółku, za rządów nowego... parafianka kościół pod nowymi rządami (10) Nie jestem parafianką,ale od lat z wielką przyjemnością chodziliśmy do tego... Halina Krajewska
parafia NMP w gdyni ulica Armii Krajowej (2) Po przejściu na emeryturę księdza Prałata Edmunda Wierzbickiego klimat uległ... Maria Sokalska Proboszcz jest w porządku (3) Czepianie się proboszcza Skalskiego nie jest w porządku. Człowiek jest... BB Zbyt długa liturgia na stojąco w czasie nabożeństw (5) Do Kościoła przychodzą w przeważającej części ludzie starsi w... in moje spostrzezenia co do nowego gospodarza kosciola (6) Dawniej b.chetnie uczestniczylam we mszach swietych w tym kosciele.Czulo sie... Hanna Kościół marzeń (1) Kościół jest super. Jego architektura jest ciekawa. A najlepszy jest klimat Epsilon Pan organista (2) Chciałabym wyrazić swoją opinię na temat organisty z tej Parafii. Jest... Studentka z Gdyni spowiedź w czasie Triduum (2) Uważam, że brak możliwości spowiedzi w czasie Triduum to grube przegięcie ze... parafianin Kampania wyborcza w kościele (3) Przykro mi dzisiaj było usłyszeć, że proboszcz opowiada się za konkretną... Adam Dobry organista (1) Jakiś czas temu byłam na mszy w tym Kościele po raz pierwszy - jestem z... Monika T. Organista (6) w Kościele pw NMP zdecydowanie najlepszy jest organista:-) Ten pan pięknie... Kornelia Michalik W sprawie muzyki... (6) Nie wiem jak było w tym kościele w roku 2010, z którego pochodzi pochlebna... Czynny organista Bez przesady. (2) Nie zgadzam się z opinią że łamane są przepisy liturgiczne w jakiś... Daniel. Płacz i zgrzytanie zębów (4) To, co wyprawia się w tej parafii, przechodzi ludzkie pojęcie.... Eques Polonus Do Adam (2) A wiesza dlaczego mi przykro ? Przykro mi, bo chodzisz do kościoła, a potem... Anna owieczka - opinia (1) ludzie co brednie tu wypisujecie, oceniacie proboszcza atmosferę w kościółku,... owieczka niekorzystne zmiany (2) Rzeczywiście widać zmiany. I to nawet na zewnątrz. Zniknęły na dobre liczne... Joanna K. Chodzę tylko na kazania prałata Wierzbowskiego (2) Obecny proboszcz może i mądry, ale kiedyś kościół lepiej wyglądał. Iglaki pod... Krzysztof