Bardzo słabo (1) Słyszałam bardzo dużo pozytywnych opinii o tym miejscu i w końcu miałam... Karolina Piotr - opinia (1) Bardzo miła atmosfera i przepyszne jedzenie - niczego więcej nie potrzeba:)... Piotr Beznadzieja! (1) Jestem bardzo rozczarowana! Zgodnie z menu miały być żabie udka, kaczka z... Agnieszka
Jest coraz gorzej (5) Jest coraz gorzej mający poczucie smaku Bal szalone lata 90-te:( (6) Witam, Wraz ze znajomymi zdecydowaliśmy się wybrać na bal pt. "Szalone lata... M.F Kaczka powala (1) Jako Gdynianin raczej korzystam z lokali w moim mieście, ale uległem mojej... Wima Andrzej Petertil - opinia (1) super impreza, pełen profesjonalizm Andrzej Petertil Wszystko bardzo się popsuło - " idą na masówkę" (1) Pamiętam początki tej restauracji, kiedy wszystkie potrawy miały orginalne... Jarek posiłek w MY Zaruski - restauracja firmowana przez Malinowy Ogród (3) Stanowczo nie polecam - czas oczekiwania na 3 grzanki - bruschetta - 40 minut... Maria Banaszak Wspaniały Bal Karnawałowy (1) Wraz z przyjaciółmi wybraliśmy się do Restauracji Malinowy Ogród na Bal... Zadowolona Monika bardzo oryginalny produkt na rynku usług gastronomicznych (1) Zaplanowaliśmy z przyjaciółmi zabawić się jeszcze w starym roku. Część miała... Aleksamdra Kwiatkowska Restauracja -Godna Polecenia (2) Do tej pory byłem częstym gościem na lunchach biznesowych w ciągu tygodnia,... Roman Kosak nie polecam - jakosc znacznie spadła (2) Korzystałem wielokrotnie, zawsze było super - do niedawna. Byłem w sobotę na... Tomasz Super restauracja (1) Mieliśmy okazje być w tej restauracji podczas bufetu niedzielnego i mając... Asia wykolegowany (1) dzisiaj tzn 16 10 2011 bylem na obiedzie w Malinowym Ogrodzie.Czuje sie... wykolegowany a miało być tak super (1) Zaprosiłam znajomych na sobotę 18-go czerwca. Miały być hity z lat 70-80 i... Maja Z I Komunia Sw. (2) Po kilku niedzielnych wizytach wybralismy ten lokal na organizacje przyjacia... Robert Bufet Niedzielny (1) Razem ze znajomymi postanowiliśmy wybrać sie na bufet kuchni Litewskiej i... Janusz Putkamer Bradzo miła impreza jubileuszowa. (2) Jestem pod wrażeniem nie tylko jakości potraw ale również sprawności obsługi.... Stanislaw Zadowoleni Kasia i Adam (2) W dniu 12.02.2011 razem z zona postanowilismy wybrac sie na obiad do... Adam