Nauka z efektami :) (1) Gorąco polecam innym tę szkołę jazdy. Świetna atmosfera i instruktorzy.... Artur Naprawdę warto! (1) Gorąco polecam OSK Efekt ponieważ jest tam bardzo miła atmosfera,... Natalia Gorąco polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z przygotowania do egzaminu przez OSK EFEKT.... Kinga Bosek
gorąco polecam!!!!!! (1) Najlepszą zachętą będzie chyba to, że zdałam za pierwszym razem, a... Ania Kurs na miarę oczekiwań (1) Przystępna cena, wysoki poziom usługi na który złożyły się: porządnie i... Bartek M. ;) (1) Gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców"EFEKT" ! Jestem bardzo wdzieczna... Marlena SUPER!!! (1) Tylko osk efekt! Począwszy od bardzo fajnie i wysoce merytorycznie... Kasiunia B. Adekwatna nazwa (1) Bardzo dobry osrodek szkolenia. Przydatne lekcje teoretyczne oraz... Łukasz Pieńkowski POLECAM!!!!! (1) Miło i z efektem, zdałem za pierwszym razem i jestem już dumnym posiadaczką... Mateusz Polecam! :) (1) Wykłady interesujące, dużo można z nich wynieść. Ale najważniejsze to świetni... Kasia Kimmel Szczęśliwy posiadacz prawa jazdy (1) Witam ! Robiłem kurs na prawo jazdy kat.B w tym ośrodku. Co prawda zdałem... Waldek Dunda POLECAM !!!! (1) Wielkie podziękowania dla Pana ROMANA W. za profesjonalizm, rzetelność i miłą... Marzena R EFEKT daje efekt!!! (1) Ośrodek wybrałam na podstawie opinii na "trójmieście". Nie żałuję. Zdałam za... Magda POLECAM!!! (1) Gorąco polecam ten ośrodek.Profesjonalne podejście do nauczania i dobre... Kalina S /SAMICA-KUBICA/ Gorąco polecam (1) POLECAM !!! ten ośrodek :) nie tylko rewelacyjna cena kursu ,ale również... KAMILA ZIMNA za pierwszym razem :) (1) Mimo tego że szkoła jazdy Efekt jest spory kawałek od mojego domu, wybrałam... Paulina Helman ogromny pozytyw! (1) gorąco polecam! Bardzo podobały mi się zarówno wykłady z teorii jak i nauka... Aga Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek oraz wykładowcę i instruktora... Marta zdałam!!! (1) Gorąco polecam OSK EFEKT!!!Panowie z ośrodka bardzo rzetelnie podchodzą do... D. Bąk Polecam. (1) Z czystym sumieniem mogę polecić kurs w tym ośrodku. Wykłady były... M.Święch