Super Ośrodek Szkolenia EFEKT !!! (1) Polecam wszystkim OSK EFEKT oraz wykładowcę i instruktora jazdy Pana Romana... Beata.S Wielkie podziękowania! (1) OSK EFEKT to szkoła naprawdę godna polecenia!Wykłady bardzo ciekawie... Kasia !!!!!!polecam!!!!! Efekt !!!!!!!!!!! (1) Podziękowania szczególne dla instruktora Krzysztofa Buśko za profesjonalne... Sylwia W.
:) (1) Co się chwali to są wykłady na których naprawdę można się czegoś nauczyć. Ewelina Gorąco polecam!!! (1) Efekt to szkoła godna polecenia!! Pan Roman, który był moim instruktorem jest... OLA MONIKA - opinia (1) POLECAM WSZYSTKIM OSRODEK WYKŁADY NAPRAWDE DOBRZE PROWADZONE PRZEZ PANA... MONIKA polecam zwłaszcza tym, którzy nie wierzą w swoje możliwości (1) pomimo dużego strachu przed prowadzeniem samochodu, wrodzonych problemów z... Ola A. Super!! (1) gorąco polecam osk EFEKT :) uczęszczałam na zajęcia na Ujeścisko :)... Monika polecam! :) (1) Miło i z efektem, zdałam za drugim razem i jestem już dumną posiadaczką... A.Moritz Fachowcy (1) Jeśli ktoś chce nauczyć się jeżdzić to polecam właśnie tę szkołe! Marta B Polecam (1) Instruktor bardzo dobrze przygotowal mnie do egzaminu, goraco polecam... Robert Polecam! (1) Polecam ta szkolę nauki jazdy. dobrzy szkoleniowcy, jasno i przejżyscie... Lucyna POLECAM (1) Gorąco polecam ośrodek szkolenia kieroców EFEKT, a przedewszystkim Panu... Agnieszka REWELACJA (1) Witam,szczerze polecam ten osrodek szkoleniowy maja tam super instruktorow ja... Sylwia Dawidowska Gorąco polecam !!! (1) Dnia 11. maja zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem.Dziękuję... Iwona Łuksza Gorąco polecam !!!! :) (1) OSK "EFEKT" polecam wszystkim tym, którzy mają zamiar iść na prawo jazdy.... Joanna Warasiecka jest bardzo dobry EFEKT!!! i nic dodać, nic ująć!!! (1) Trafiłam do OSK EFEKT "z przypadku" - ośrodek ten znajduje się blisko mojego... Mirosława Kudła Szczerze i gorąco polecam (1) ciekawa i co najwazniejsze szybka i skuteczna nauka teorii. Szczegółowe... Kuba Godne polecenia! (1) Pisze to z lekkim opoznieniem ale tak: w 100% profesjonalnie, pan Leszek... Paulina K !!! POLECAM !!! (1) Witam:-) Wystawiam ocenę celującą dla ośrodka Efekt. Cały kurs... Damian M.