Egzaminatorzy (1) Pani Katarzyna Lemke wielki szacunek dla tej pani mimo ze nie zdałem ale na... Łukasz Wynik pozytywny! (1) Sama obsługa bez zarzutów, Panie w okienkach bardzo miłe i pomocne, wszystko... Anna Zdane! (1) Zdane za 7 razem. Ani razu nie trafiłam na tego samego egzaminatora.... Me
PORD Gdańsk (1) Obsługa fachowa, sprawna, zapewniająca miłą atmosferę. Na egzamin... J Egzamin praktyczny (1) Egzamin praktyczny zdawałam u Pana Sebastiana G. Bardzo kulturalny, Pan pod... XXX Polecam szczerze . Super egzaminatorzy (1) Jeszcze nie zdałam , ale mam zamiar 😊teraz czeka mnie czwarte... Olaaaa nie taki diabeł straszny (1) Jak człowiek zapisuje się na egzamin to jak wchodzi do budynku to wręcz... Paweł mile zaskoczona :) (1) Dzisiaj po raz pierwszy zdawałam . Niestety, nie udało się . Wyjechałam z... ... :) (1) Obsługa w okienkach na szóstkę, czas oczekiwania kilka dni, jeżeli nie... Beata PORD - nie taki zły jak go opisują... (1) Swoją pierwszą styczność z PORD-em w Gdańsku miałem 7 lat temu i nie mogłem... Bartosz R. Biuro, egzaminatorzy, ogólne wrażenia. (1) Nie będę oceniać PORD-u przez pryzmat moich egzaminów. Panie w biurze bardzo... Monika Egzaminator (2) Egzamin praktyczny zdawałam u Pana Jacka Marciniaka. Bardzo kulturalny,... Adrianna egzamin PORD Gdańsk (2) Teorię zdałam na 1 razem. I egzamin oblany - zeżarł mnie stres, egzaminator... xxx Moja opinia (1) W końcu mogę wypowiedzieć się na temat Pord-u.Juz na szczęście mam to za... Patrycja Egzaminator (1) Chciałabym szczególnie polecić egzaminatora Pana J.Napiórkowskiego. Bardzo... Patrycja egzamin (1) Jestem mile zaskoczona z dzisiejszego egzaminu P Arkadiusz B wspaniały... kursantka Super (2) Chciałbym serdecznie podziękować Panu Leszkowi.K jest bardzo miły cierpliwy... Sebastian Agnieszka - opinia (2) 20.45, 1 podejście - straszne wspomnienie egzaminatora, 2 podejście - cudowny... Agnieszka Strasznie przykre miejsce ogólnie (2) Panie z BOKU- trafiłam na same dość pomocne osoby. Nie wiem do końca jak... Kamea super egzaminatorka Pani Katarzyna Lemke (1) Witam.Chcialam napisać ze dzisiaj miałam egzamin z Panią Katarzyną Lemke.... Agnieszka