Bardzo kulturalny Pan Egzaminator (1) Chciałbym podziękować Panu Andrzejowi G. za bardzo kulturalny przebieg... Jarek pozytywnie (1) Egzamin zdałam za pierwszym,pan Lech S. chyba był troche zaspany (zdawałam o... Klaudia porażka to pord w gdańsku (2) Witam dzisiaj zdawałem egzamin na C+E szczerze powiem nie polecam nikomu bo... xazzi
Egzaminator Jacek Napiórkowski (2) Witam serdecznie forumowiczów, Jeden z egzaminatorów pracujących w PORDZIE w... KAMIL egzamin (1) Jak dla mnie o wiele bardziej stresująca byla teoria..wyszłam na plac i... Kursantka KAT C (1) Witam.Dzis zdawalem na kat C.Niestety egzaminator oblal mnie juz przy... Grzegorz EGZAMINATORZY PORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (5) Czytając poniższe komentarze odnoszę wrażenie, że o innym ośrodku jest mowa.... ODWAŻNA Mieszane uczucia (1) Obsługa klientów w okienkach bez zarzutu - Panie są bardzo miłe, system... Dagmara Będę pisać skargi, jeśli to nie pomoże sprawa wyląduje w mediach (1) Od wielu miesięcy mam wątpliwą przyjemność spotykać się w PORDzie z... A.Naruszewicz Pozytywne zaskoczenie (1) Jestem świeżo po zdaniu egzaminu na kat. B, za drugim podejściem. Mimo... Ania egzamin podwyższający kwalifikacje (1) Witam wszystkich oto moja opinia,Chciałem podniesc kwalifikacje w kategori B,... łulkasz Jednak można! (1) Podchodziłam dziś do egzaminu po raz drugi i trafiłam na wspaniałego... Asia Nie taki diabeł straszny jak go malują!!! (1) Witajcie! Egzamin zdany za 1-szym podejściem (druga tura po 5 latach). Moim... Karola egzaminatorzy prod (1) fantastyczny egzaminator to pan ARTUR Zamorski rozładowany stres na samym... ania Egzamin c+e (1) Witam. Dzis mialem egzamin na pordowskim zestawie. Na szczescie sie udało,... Pawulon Miłe zaskoczenie!!! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem :) Egzaminator p.Nowak świetny !!! Stres był... Mona zdane za pierwszym razem :0 (1) W dniu dzisiejszym zdałam egzamin za pierwszym razem. Egzaminował mnie Pan... Tala egzaminatorzy (8) krzysztof wyrobek-bardzo miły!!!! egzamin oblałam,ale z własnej głupoty.pan... kursantka Maszynka do robienia pieniędzy a nie psycholog (2) Po utracie prawa jazdy za Pkt. poszedłem na badanie psychologiczne pani... Spadochroniarz Fatalny egzaminator! (1) Zdałam egzamin praktyczny za drugim razem. Moim pierwszym egzaminatorem był... Alicja