Ewa - ocena (1) Korzystam od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona. Obsluga jak zawsze szybka... Ewa AB - opinia (2) Skorzystałem z usług warsztatu 3-krotnie, wszystko naprawione , wymienione... AB Opel - opinia (1) Wymiana czujnika ciśniena oleju. Szybko sprawnie, część załatwiona. Miał być... Opel
Piotr - opinia (2) Super warsztat robiłem Chevroleta Cruze wszysko ok Piotr M. - opinia (2) Bardzo dobrzy fachowcy . Jedni mówią że za drogo a jedni nie narzekają... M. Mirek-Ford Fiesta (1) Witam.Dwa miesiące borykałem się z problemem szarpania podczas dodawania... Ford Fiesta może być (1) Mam samochód Renault Kadar. Przy okazji podjechałem pod warsztat ponieważ... Zbigniew Świetny Serwis! (1) Trafiłem do tego Serwisu przez czysty przypadek byłem akurat w okolicy gdy... Marek Nie polecam, nawet do tak prostych rzeczy jak wymiana opon, bo tu też mogą pojawić się problemy (2) Na wymianie opon spędziłem 1,5h ponieważ Panowie mechanicy przez godzinę... Krzysztof Na razie uzupełniałem tam klimatyzację i wymieniałem olej... (2) i polecam innym. Niebawem mam zamiar wymienić tam rozrząd. Grzegorz dobry nie do końca (3) ładnie urządzony ,nowoczesny serwis ,dużo pieniędzy włożono w wyposażenie i... petko Uczciwy i rzetelny warsztat (1) Polecam. Ogarnięta, młoda kadra ludzi, wysokie standardy wyposażenia, kadra... darek Polecam! (1) Szybka i profesjonalna obsługa. Zleciłem wymianę filtrów i oleju. Zrobione... Jakub Szymaniak Słowny warsztat (1) Od kilku lat korzystam i ich usług i jestem bardzo zadowolony. Kto raz tam... T4 2.5 Nie mam zastrzeżeń co do fachowości (1) Serwisowałem w Perfekt Serwisie Corsę. Zawsze sobie radzili z naprawami,... greg Jak zawsze perfekcyjnie (1) Kolejny coroczny przegląd techniczny, kolejny raz jestem b. zadowolony z... Krzysztof NAjlepszy doradca serwisowy , to Pan Daniel Kozak (1) Witam Chciałbym się z wami podzielić moją opinią na temat warsztatu i Pana... Kowal Profesjonalna obsługa, warsztat bez zarzutów (1) Serwisowałem do tego czasu regularnie tam dwa samochody. Zawsze konkretne... Zadowolony Dobra obsługa, bardzo słaba jakość usług (2) Pojechałem do Perfekt Serwisu po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii i... klient X Przegląd Okresowy Renault (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu z jakim wykonano przegląd okresowy w... Kuba