Nie lubię od dzisiaj kawiarni Wedel w Sopocie (3) Dzisiaj tj.27.02.2016 byliśmy z małym naszym psem w kawiarni, ale zostalismi... Maria S.Sokołowska brak słodyczy dla dzieci w Halloween (1) Sopocki "Monciak" po raz kolejny w halloweenowy wieczór był miejscem zabawy... mama zero zainteresowania (1) Niestety nie jestem w stanie wystawić pełnej opinii, ponieważ po 20 minutach... Dmh
Miło, ale drogo nawet jak na Sopot (1) Miła obsługa, wygodnie i przyjemny wystrój. Czekolada pyszna w każdej formie.... dskh Chyba mam ulubioną czekoladkę (1) Wedel to dla mnie istny majstersztyk słodyczowy. Uwielbiam torciki chociaż... Hagi Mag - opinia (1) Od lat jestem klientem Wedla w Sopocie i po ostatniej wizycie umocniłam się w... Mag Porażka (2) Wybraliśmy się do pijalni czekolady, po spacerze na molo w Sopocie. Na dworze... Alicja super! (1) Obsługa świetna, czekolada najlepsza jaką kiedykolwiek piłam i zawsze chętnie... Monika Kamila - opinia (2) jeśli mam ochotę na pyszny deser to idę właśnie tam! ciekawe menu, produkty... Kamila Katastrofa! (2) W niedzielę wybrałem się z żoną i rodzicami na czekoladę do sopockiego Wedla,... Andrzej Porażka (1) Razem z żoną postanowiliśmy zajść sobie na czekoladę - no bo wiadomo Wedel -... wittmann79 zenada (1) byłam ostatnio w wedlu i ku mojemu zdziwieniu wszystko odbiega od... xena Oh Wedel (1) Pyszne smaczne czkolady. Zawiodłem sie jedynie deserem lodowym za 19 zł. Za... gorgo Porazajace ! (1) Razem z cala rodzina postanowilismy wpasc na filizanke dobrej kawy i... Elka Fajnie, ale bez rewelacji (1) Czekolada niezła, przyznaję. Za to obsługę ciężko nazwać miłą, w dodatku... Gdańszczanka Tragedia... (1) Po pierwsze na deser, ktory kosztowal 30zł czekałam 20min... po drugie jak... Marlena Mniam, mniam (1) Gorąco polecam to miejsce na romantyczny wieczór, urodziny, czy trudne... Filolog Super niespotykane smaki (1) Witam Polecam każdemu łasuchowi nie tylko czekolady ale pyszne desery i... Meggi