Teraz młodzi mają głos. Nie cofnijcie się. (3) Wszelkie protesty jak dotąd, były domeną i udziałem osób delikatnie mówiąc w... jaq Fachowcy, stratedzy, ekonomiści a la Gang Olsena (2) Trzeba być i**otą, co tylko potwierdza poziom kompetencji PIS, by nie zdawać... jaq Kto to powiedział ? (6) Kto to powiedział ? Cieszę się, że coraz mniej obawiamy się koronawirusa i... Skydiver
Co można zrobić za 70 mln ? (15) Ilu ludziom możnaby pomóc ? Skydiver Wariant rumuński (1) Bolszewizm ma to do siebie, ze bolszewiki zawsze na końcu (odchodzą stąd... Skydiver Kto zlecił zabójstwo Prezydenta Gdańska? (1) Na terenie kilku gdanskich szkół i urzędu miejskiego działała grupa... Spartan Warriors Czego zazdrości nam Zachód ? (1) Jesteśmy niekwestionowanym liderem Europy. Mieliśmy mieć drugi Budapeszt,... Skydiver Państewko czysto teoretyczne (4) W dniu kiedy neo-komunistyczny tzw. Premier ogłasza program ZeroTolerancji w... Skydiver Kto zlikwidował szpitale ? (1) Dziś, gdy trzeba stawiać szpitale polowe na stadionach (wybudowanych przez... Skydiver Pani prezydent w formie (11) Pani Dulkiewicz w szczytowej formie. Proszę wziąć pod uwagę jak długo tę... łowca absurdów Folwark zwierzęcy na żywo (1) Prawa neo-komunistycznej nomenklatury partyjnej w czasie pandemii... Skydiver Ministerstwo Edukacji ? (2) Manifest PKWN wbrew temu, co Komuna próbowała nam wmówić, był pisany w... Skydiver Wybory 2020 (1) Nie wiem, kto za tym stoi, ale wczoraj widziałem plakaty wyborcze.Podobno... Pit I oczy stały się wielkie (3) Hura,hura prezent najwspanialszy na moje urodziny 66.....trochę dużo,ale co... 5x Jak rozpętałem karnawał Solidarności. (3) Przepastne segregatory na regałach IPN kryją jedną z największych tajemnic XX... jaq Lady Makbet (1) Gdyby Szekspir żył wspólcześnie, to dopiero miałby pole do popisu. Tyle... łowca absurdów rocznica wybuchu II Wojny Św. i obchody na Westererplatte (2) Pracuję w biurze i słucham w tle audycji w Waszym Radiu, ponieważ interesuje... anzak Cześć i Hwała (2) Był tez dziś na Westerplatte taki wieniec :... Skydiver Czterdzieści lat temu..... to tak było (2) https://images89.fotosik.pl/414/7a3a48ac312c16bagen.jpg Skydiver Też chcę takie zioło (1) https://images91.fotosik.pl/412/2cd2f2c0c41f0d68gen.jpg Skydiver