Pueblo

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Antoniego Abrahama 56

Pewniak (1) Pueblo w Gdyni już od lat usytuowane jest bardzo wysoko na mojej liście... Senorita K Kolorowo na tle szarej rzeczywistości (1) Wystrój kolorowy, chociaż ostatnio dodane różowe brokatowe doniczki trochę go... Jomiś Stały klient (2) Jestem stałym klientem,bardzo lubie wasze jedzonko, ale wydaje mi się, że... Mhm
Baaaardzo miło!! (1) Dokonaliśmy trafnego wyboru decydując się na kolację w polecanej przez... AiR Jak łatwo obsługa może zepsuć kolację.. !!! (1) Restauracja klimatyczna to trzeba przyznać, tylko już od wejścia obsługa... Zniesmaczona polecam!! (1) Jesteśmy stałymi klientami restauracji w Gdyni. Mimo że mieszkamy w Gdańsku,... Malwina Obsługa dramat, reszta tak sobie. (1) Zachecony opiniami znajomych w zeszłym tygodniu wybrałem sie do tak... Tomek Obsługa..... (1) Bardzo lubię klimat lokali,jedzenie nie wszystko dobre(żeberka nic... asia Wszystko prawie dobrze, poza jedzeniem - rozczarowanie (1) Nie ukrywam, że jestem dosyć wybrednym klientem i wielkim fanem potraw... LK na pewno tam wrócimy! (1) Wystrój świetny. Dobre drinki, po wypiciu Mojito przy energicznej muzyczce... D Zdecydowanie polecam (1) Doskonałe jedzenie, meksykańskie, ale dostosowane do polskich podniebień:)... Ania w końcu ostra potrawa, którą zamówiłam była naprawdę ostra;) (1) polecam restaurację, pyszne jedzenie, zarówno potrawy ostre jak i łagodne;... Agata Gorąco polecam (1) Jedyna tak restauracja w Gdyni !!!!! Uwielbiam smak potraw w Pueblo!!! Anonimowo beznadzieja (1) Witam, juz po raz ktorys dalam sie nabrac na posilek w pueblo. i jak zawsze... Dzabeczka Warto pochwalić (1) Pueblo jest fantastyczną restauracją o niepowtarzalnym klimacie. Jedzenie... N. NIE POLECAM. (4) Odwiedziłam z mężem tydzień temu restauracje Pueblo,byłam w niej wcześniej... Aleksandra Klimat specyficzny, jedzenie nie zachwyciło, obsługa wspaniała. (1) Klimat restauracji jest dość specyficzny, przenosi nas w bajkowy świat,... Tommi Polecam! (1) Polecam ta restauracje, miły klimat. Fajitas przepyszne(nie za duża... Paulina słabiutko ... (1) eh pomyłka ! polecali wiec poszlismy jedzenie srednie, fahitas dobre ale... techMEN kucharz miał zły dzień? (1) Bywałam kilkakrotnie-nie żałowałam. Ale po ostatnim obiedzie-więcej nie... m