Restauracja Ritz

Restauracje

Gdańsk, Szafarnia 6

Wspaniała restauracja ! Gorąco polecamy (3) Mieliśmy przyjemność po raz pierwszy skosztować dań przyrządzanych przez... Asiaaaaaa Bardzo dobre jedzenie. Niestety bardzo drogie. (1) Jakość dań jest na 6. Ceny mało przystępne. Byłam też rozczarowana faktem, iż... A Przepyszne polędwiczki i garniawka :) (2) Zaszedłem do restauracji z przyjaciółką bo już długo myslałem o odwiedzeniu... Pavik
kosmiczne ceny (1) Ceny potraw są zupełnie nieadekwatne do cen produktów, których potrzeba na... inga Przepysznie, przemiło, rewelacyjnie!! :-) (2) Była to moje pierwsza wizyta, ale już wiem, że nie ostatnia! Kolacja... Marta Najlepsza kuchnia w Gdańsku (a może i w Trójmieście) (2) W końcu dotarliśmy :) Restauracje chcieliśmy odwiedzić już dawno, a dziś się... Ania poezja smaku (1) Pierwszy raz zdarza mi się pisać opinię o lokalu gastronomicznym, ale wydaje... lucy_ska Esencja smaku (1) W ostatni wtorek mialam okazje odwiedzić restauracje Basi Ritz dzieki Puro... Monika Zadowoleni. (1) Po niedzielnym obiedzie wyszliśmy bardzo zadowoleni a jedliśmy: Krem... Adam i Ola Warto odwiedzić to miejsce. (1) Wraz z dziewczyną mieliśmy przyjemność odwiedzić tę restaurację i szczerze... Patryk dania dopracowane w każdym calu (2) Jedzenie było przepyszne, lokal jest bardzo przyjemny. Jedyny minus, to... Paulina Jak w Ritzu ;) (2) U Basi Ritz drugi raz. Za pierwszym razem byliśmy z małą córeczką i trudno... Paweł Pretendent do najlepszej restauracji w Trójmieście i kraju (4) Razem z narzeczonym miałam okazję po raz pierwszy odwiedzić restaurację p.... Anita Najlepsza restauracja w Polsce (13) Byliśmy dziś na kolacji. Zamówiliśmy Małże Św Jakuba i Krewetki. Oba dania... arek Nareszcie nowa jakość w Gdańsku (2) Kilkukrotnie byłem gościem w restauracji Basi. Po pierwszej wizycie... Marcin Więcej już tam nie pójdę (6) Byłam na kolacji z chlopakiem. Ani jemu, ani mi prawie nic nie smakowało...... alina Marta - opinia (2) Spędziliśmy tam 95 min z czego znaczna czesc tego czasu byla powiecona na... Marta Stosunek cena/jakość/ilość na NIE (3) Odwiedziłam restaurację tylko raz. Wystroju nie oceniam, bo siedziałam na... Cleo POMYŁKA I LANS NA GWIAZDĘ (3) Wystrój kwestia gustu, dla mnie połączenie bezguścia z barem mlecznym,... Kubi Dobra kuchnia w dobrym miejscu (1) Niewiele można zarzucić lokalowi Pani Basi... Może tylko ceny trochę bardziej... Magda