RJnO - dystanse (8) Są jakieś przepisy określające długość trasy w RJnO? Na stronie PZBnO widzę... Mickey ZA DARMO..!!! (3) 21 maja (niedziela) w Sopocie na polu do minigolfa przy ulicy Hestii 5/7... Belial 20.05. - MnO Wiosna, Gdańsk Stogi (1) Zapraszamy na kolejne MnO będące IV Rundą PPG w kat TM i TD, a jakie odbędą... Qbacki
taniec na wózkach (1) Hej. Słuchajcie mam pytanie: czy ktoś z was slyszał o tym, żeby w... Basiekmk ergometr (3) czy moze wie ktos gdzie mozna pocwiczyc na ergometrze wioslarskim? alex0801 kto jedzie do Niemiec na MŚ?? (1) Witam! Szukam taniego transportu (trójmiasto, Słupsk, Koszalin) na mecz z... atomek MARTENSY (1) sprzedam martensy nowe czarne...klasyczne wysokie....rozmiar angielska 6 cena... martuska II runda UKSów (5) 8 maja są zawody jak w temacie. Mój problem polega na tym, że nie wiem gdzie... Drew AEROBIK/FITNESS (1) Zapraszamy do sekcji FITNESS/AEROBIK w klubie osiedlowym Piastuś, ul.... m:-) aerobik w okolicach Niedźwiednika (3) ??możecie coś polecić??? AAAAAAANN pilka nozna dla dziewczyny (1) Hej, witam. Czy wiadomo cos Wam gdzie nastolatka moze grac w pilke nozna?... joux Oboz kondycyjno wypoczynkowy sporty walki Mazury 2006 (1) Zapraszamy na oboz kondycyjno- wypoczynkowy w Krutyni na Mazurach.... Madziulek16A III Malinowe Marsze 2006 (1) Chciałem Wszystkich zaprosić na III Imprezę na Orientację "Malinowe Marsze... Maliniak InO w GDYNI na KWIETNIU: 8.04.06 HATIFNAT, 17.04.06 MATRIX (2) Witam wszystkich serdeczie W imieniu własnym i organizatorów mam zaszczyt... szczurek II MnO MALInO 2006 (1) Chciałem Wszystkich zaprosić na II Marsze na Orientację "MALInO 2006", które... Maliniak Aquaaerobik (2) Organizuję zajęcia z Aquaaerobiku w Gdańsku Suchaninie. Zajęcia w piątki... przemulo LABRADORKI...Sprzedam Śliczne Labradorki!! (1) Sprzedam śliczne szczeniaczki labradora,biszkoptowe jasne.Po doskonalych... KapitanPrawus Po Spiro (9) Podsumowując było ciekawie :) nazwiedzałem się tyle że moge pisać przewodnik... diablo Pomorze Seahawks - Druzyna Futbolu Amerykanskiego (1) Jeśli jesteś ciekaw nowych wrażeń i doświadczeń, a może od dawna... Seahawks AEROBIK (4) witam, jeżeli są zainteresowane panie do ćwiczen kształtujacych, jeżeli jest... Dorcia