PPG 2006 TZ (1) !!! UWAGA !!! Aktualny ranking (tzn. po 4 Rundzie Pucharu) Pucharu Pomorza... Maliniak H31 (5) Kto się wybiera? Drew weekend majowy (5) Czy ktoś ma jakieś informacje o imprezach "na orientację" w długi weekend... K.
Kajakiem na orientację (4) Kiedyś Żabi Kruk organizował taką imprezę. Czy ktoś się orientuje czy... Mickey gimnastyka w ciąży (3) Gdzie w Trójmieście (najlepiej w Gdańsku) można zapisać się na zajęcia... KamilaS jogging- Siedlce i okolice (1) witam, całkiem niedawno przeprowadziłam się w okolice Siedlec i cały czas... aguska Sportowe WWW (1) Nowy katalog stron o sporcie. Dodaj swoją stronę za darmo! Automatyczna,... Foremniak Unreal Challenge 1-2 kwietnia Puck! (2) http://liro.com.pl/LUC/images/LUC4baner444.gif http://liro.com.pl/LUC LUC adm UWAGA!!! Niepowtarzalna okazja!!! Dołącz do formacji DoShiDa:)!!! (1) Poszukujemy osób do głównego składu formacji DoShiDa/DoShiDa II. Wymagany... doshida Gimnastyka Akrobatyczna (2) Witam,czy ktos mógłby mi pomógł,chodzi oto,ze chciałbym uprawiac gimnastyke... UVE siatkowka w sopocie (11) szukam chetnych do pogrania czasem w siate w sopocie. Mam dwie osoby, poziom... mateush kurs masazu tajskiego gdansk trojmiasto 17-18&24-25.06 (1) szczegoly warsztatow jogicznego masazu tajskiego w roznych miastach Polski.... MASAż WARSZAWA MASSAGE WARSAW 1-2 kwietnia Rowerowa Jazda na Orientację "Otwarcie sezonu" Warszawa (6) Hej Hej :))) W dniach 1 - 2 kwietnia w Warszawie odbędą się zawody w... Karol Kalsztein aerobik (1) Organizuję zajęcia ruchowe dla kobiet w każdym wieku. Zajęcia odbywają się na... przemulo Linki do Kalendarzy InO (6) Witam Witam Dla wszystkich zainteresowanych załączam troche linków do... Karol Kalsztein Minigolf - co to? (2) Czytalem cos w Dzienniku Baltyckim i w Echu Dnia o minigolfie. Ktos wie co to... belial Piątkowy mecz: Stoczniowiec Gdańsk - KH Sanok (2) Drodzy kibice/koledzy/panie/panowie. W Najbliższy Piątek o godzinie 18.00... Karl amatorskie ligi (1) Zapraszam do wzięcia udziału w nowym przedsięwzięciu: amatorskich ligach w... przemulo turnieje (2) Wiecie czy ktos organizuje w gdansku jakies turnieje pilkarskie anonymus MnO Pierwiosnki (2) Cześć, Niniejszym chcielibyśmy serdecznie zaprosić na MnO PIERWIOSNKI'06 (3... MCz