Aerobik Gdynia (2) Czy znacie fajne niedrogie miejsce w centrum Gdyni, gdzie można poćwiczyć? Mefka Samsung (1) Sprzedam samunga c100 za 150 zł mozna sie licytować brak papierów dowód... Timon Nowe forum, treść i założenia (2) Witam wszystkich zainteresowanych na nowym forum na trojmiasto.pl! Treść... TJ / trojmiasto.pl
SKUTERY WODNE NA BALTYKU (2) POSZUKUJE WSPOLNIKA DO POPROWADZENIA-ORGANIZACJI PUNKTU WYPOZYCZALNI SPRZETU... roza zaproszenie do współpracy (2) Stowarzyszenie Polska Federacja Futbolu Amerykańskiego poszukuje chętnych do... PFFA FITNESS,AEROBIC (1) Klub osiedlowy "Bolek i Lolek", Gdańsk, ul. Kołobrzeska 57 zaprasza do sekcji... m:-) QiGong (1) zapraszamy na ćwiczenia QiGong - styl "lecący żuraw" w gd. wrzeszczu sp nr... booge LODOWISKO (1) czy wie ktos cos na temat daromwego lodowiska ktore mialo zostac wylane na... Agatkaaa Rower Treningowy (2) Czesc! Mam zamiar kupic rower treningowy, stacjonarny, do domku. Wiem, że sa... Krzys O badmintonie raz jeszcze (9) Czy osoba zorientowana w sprawie amatorskiej gry w badmintona (o ile dobrze... omni nasniezarka na lysej -Sopot (1) czy ktos zgodzi sie ze mna, ze na lysej przydalaby sie nasniezarka. (armatka... mateush Boisko w Trójmieście? (2) Witam Chciałem się dowiedzieć, gdzie można wynająć boisko (trawiaste choć... Mich - Seahawks Klub modelarski. (2) Dzieńdobry wszystkim!!! Czy mógłby ktoś napisać gdzie są jakieś kluby... daniel-1991 Skoki Tandemowe (1) Juz nie dlugo znowu zaczynie sie sezon na skoki spadochronowe!! Zapraszam na... paf niedługo wiosna (1) a wiosna to nowe mozliwści nowe pomysły zapraszamy więc na skoki... madeinblue gdzie kupic nowe narty tanio :-) (1) potrzebuje nowe narty dla dziewczyny sredniozaawansowanej (3 sezony)... mateush gdzie na kick boxing (7) czy ktos sie orientuje gdzie w Gdansku mozna zapisac sie na kick boxing? i... LENA25 aerobik (2) Szukam miejsca gdzie za niewielkie pieniądze mogłabym chodzić na aerobik.... smykula kwaw mag (chyba ta sie to pisze) (7) szukam szkoły w tym systemie w gda. (nastepnym razem chcem byc gotowy :( ) agang FUTBOL AMERYKAŃSKI w TRÓJMIEŚCIE! (1) Witam! Chciałbym poinformować i zaprosić wszystkich zainteresowanych na... Nemo Seahawks