Starbucks

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 82

POLECAM !!! (1) bywam dość często w Starbucks w Manhattanie, świetna życzliwa obsługa, zawsze... Marcin spoko (1) Bylam pierwszy raz w starbucksie, bo moj chlopak mowil, ze super maja kawy.... dagmara Przepyszna Kawa oraz bardzo miła obsługa!!!:) (1) Zdecydowanie Polecam :) piernik;p
Gdzie się podział aromat kawy? (2) Zagranicą do Starbucksa można trafić po zapachu, nawet z zamkniętymi oczami.... Łączę się w bulu i nadzieji tutejszy starbucks psuje opinie firmie (2) kawa jest naprawde niesmaczna.nie jestem zbyt wymagajaca co do kawy,zadowole... zniesmaczona la23 - opinia (3) Kawa czesto robiona na odwal, pracownika nigdy sie nie spieszy i jak widac... la23 daje radę (1) Kawa całkiem dobra, choć dość słaba, nawet espresso. Zwykle wybieram latte,... mych Trochę zrozumienia! (1) Mili Państwo! Nie mogę czytać bzdur ,jakie wypisujecie! Czy naprawdę nie... xyz Rozczarowanie (1) Pan przygotowujący zamówienia zamiast wołać klientów, mruczał coś pod nosem,... enemi kawa w normie ale obsługa ...? (1) Kawa jak to kawa w "sieciówce", normalna. Ale zawiodłam sie na obsłudze - nie... isa Doceńmy pracę ludzi! (1) Muszę skomentować poniższy post, gdyż całkowicie się z nim nie zgadzam.... Graf obszczerbione kubki ! NIGDY WIĘCEJ Starbucks w Manhattanie ! (1) byłam 3ci raz i ostatni. za 1szym razem zapomniano podać drugi zamówiony... nigdy więcej ! to ma być kawa?? haha (2) nie mam nic do obsługi - to nie ich wina , że kawa smakuje jakby po... Nestor Reklama i nic wiecej. (1) Bylem w Starbucksie po raz pierwszy. Wybralem sie poniewaz wszyscy tam chodza... James klientka - opinia (1) wydawać by się mogło, że kawa ze Starbucks'a to świetny smak i aromat...... klientka daleko za innymi. (1) Moim zdaniem nasz Starbucks jest do bani. Mi kawa zupełnie nie smakowała,... klientka angelina - opinia (1) od której godziny otwarty jest ten lokal? nie za wielki wybór możliwości... angelina starbucks-TAK, starbucks w polsce-NIE (1) Czesto odwiedzam S ale pierwszy raz bylam w tym lokalu w Polsce, Gdansku.... BB Paula - opinia (1) Bardzo lubię Starbucks, uważam,że wystroje zagranicą są o wiele lepsze Paula 1 wizyta (1) polecam młodym ludziom jestem w wieku 50+ i trochę za skromne wyposażenie jak... Ela