pewna pani doktor laryngolog (7) Nie pamiętam dokładnie jak ta pani się nazywa, w każdym razie przyjmuje w... Ania Oddział Niemowlęcy (1) Składam serdeczne podziękowania dla lekarzy i pielęgniarek tego oddziału. Od... PACJENTKA Dorota - opinia (1) Dziękuję całemu gronu lekarzy z V oddziału dziecięcego przy ul. Polanki, w... Dorota
Super szpital (1) Obsługa w porządku, bardzo fajni lekarze ,naszym była dr,Szczęch świetna... MIRANDA od 01.01.2010 opłaty dla rodziców!!! (5) Od 01.01.2010 wprowadzono przepis, który każe rodzicom, którzy zostają z... A Badania diagnostyczne - oddział VII (1) Byliśmy z synkiem na diagnostyce pod kątem alergii i astmy na oddziale VII. Z... mama małego pacjenta Oddzial niemowlęcy (1) Serdeczne podziękowania dla lekarzy(doktor; Łaniec,Szczęch i doktor... mama Damianka dla mnie skandal! (2) Byłam z córką na oddziale chorób zakaźnych. To, co zastałyśmy, to dla mnie... mama marne traktowanie rodziców (1) Trafiłyśmy na odział VI interny i osobiście stwierdzam że wszystko dotyczące... zawiedzona mama UWAGA!!!!!! (2) witam, mój opis pobytu 5 letniego dziecka dotyczy oddziału VI interny.... ewa Życzymy zdrowia! (1) Powiem tylko tyle, że mój synek jak dowiedział się, że wychodzimy ze... Mama Nikodema SERDECZNE "DZIĘKUJĘ" DLA CAŁEGO PERSONELU ODDZ. VI (1) Przebywałyśmy z córką na oddz.Interny (VI) dwukrotnie w tym roku. Jeśli ode... ania podziekowanie za skuteczne leczenie bliźniaków (2) dziękujemy całemu gronu lekarzy z V oddziału dziecięcego przy ul. Polanki, w... matka bliżniaków z Elbląga oddział V (1) właśnie wróciłam ze szpitala, z oddziału 5.( luty/marzec 2012) opieka... wiola całkiem ok,poza wyjątkami (2) Na pewno świetne lekarki,pielęgniarki w większości też-jednak jest kilka pań... mama Jasia nie polecam lekarzy na VII oddziale alergologii!!! (3) Witam, byliśmy z 2,5letnim synkiem na VII oddz. alergologii z AZS, oraz z... malutka79 Świetni fachowcy (1) Po raz kolejny trafiłam z 2,5 miesięczną córeczką obciążoną licznymi wadami... Asia Takie zachowanie pielęgniarek to już szczyt hamstwa !!! (5) Jak można być takimi ludzmi jak pielęgniarki V oddziału na zmianie nocnej... Wkur.... bardzo klient Antonio - Oddział Niemowlęcy i Patologii Noworodka (2) Wielkie podziękowanie i wieczna cześć dla: - pani ordynator dr n. med.... Arkadiusz Odział VI Rewelacja (1) Dziś moja córka stawiła się na planowe przyjęcie do szpitala na oddział VI-... AOkrój