OKULISTYKA (1) Wybrałam takie oceny bo personel na tym oddziale jest na szóstkę,lekarze... Barbara Pawłowska Poród Redłowo (1) Po mimo licznych skrajnych opinii na temat porodu w tym szpitalu polecam jego... AMA Położnictwo i pediatria tragedia !! (1) w listopadzie urodziłam tam synka i nie polecam. to,że zarazili go podczas... mama
Troskliwy i życzliwy personel (1) Byłam dwa dni na tym oddziale ginekologicznym. Dzięki trosce i życzliwości... Magda Chorzy na raka (1) W szpitalu PCK Gdyni Redłowie od dwóch tygodni nieczynny jest tomokomputer na... Barbara pozytywnie (1) wspaniałe panie położne, wspaniali lekarze, wszyscy kompetentni, pomocni,... marta Tragedia (1) Z niepomyślną prognozą mojej ciąży, leżąc na sali kilkuosobowej byłam... Grażyna patologia (1) Leżałam na patologii parę dni...Opieka super na warunki tez nie można... zuza Poród w Redłowie (1) W czerwcu tego roku urodziłam w Redłowie córeczkę:) Chciałam podziękować... Aguś szpital (1) Moja mama była tam na zabieg, który miał odbyć się w czwartek, a został... wera Porodówka (1) Rodziłam w maju i dziwią Mnie komentarze negatywne bo ja uważam że jest to... Ooo ciecie cesarskie (1) Opieka położnych na patologii ciąży wspaniała, nie wyobrażam sobie lepszej... Magda Porodówka (1) Przypuszczam że już nie będę rodzić,ale gdyby tak się zdarzyło to napewno nie... eliza oddział ginekologii onkologicznej (1) 2015 nowotwór sromu 2 mc na oddziale ginekologii onkologicznej... monika Poród 17.12.2014 (1) DO Redłowa przyjęto mnie 15.12.2014 roku. Czułam słabsze ruchy małej, byłam w... natalia zalezy na kogo sie trafi (2) byl to moj pierwszy porod i nie ukrywam ze wyobrazalam go sobie troche... Mmm Wiezienie a nie szpital (2) Witam. Malzonka urodzila przed swietami dziecko. Porodowka byla super,... Vici Oddział Pediatryczny (1) Po spędzeniu 10 dni z moim synkiem na tym oddziale pragnę powiedzieć, że... Mama Stasia Poród 17.12.2014 (1) Ja jestem zadowolona z porodu w Redłowie ( cc ). Może dlatego, że lekarz... Marta Obsługa w szpitalu bardzo dobra, ale... (2) 1. Do lekarzy, pielęgniarek i salowych nie można mieć zastrzeżeń 2. Jakość... Bongista