Ocena za opiekę medyczną (1) Oceniam tu sam przebieg porodu - trafiłam z konkretnymi skurczami i... BTI Porodówka - wspaniałe wspomnienie (2) Witam, od 5.09 b.r. bylam pacjentką oddziału Patologii Ciąży w tym szpitalu.... Weronika Oddział ginekologii (1) Witam, Jak większość kobiet w ciąży długo zastanawiałam się gdzie chciałabym... Beee
Wspaniali specjaliści oddziału ginekologii onkologicznej (1) Pod koniec 2013 roku przeszłam operację na usunięcie zaawansowanych,... A.H. tydzień po porodzie (1) jestem bardzo mile zaskoczona, bo nasłuchałam się wiele.. od początku byłam... MW Nie polecam (4) Największym minusem szpitala podczas porodu mojej żony była opieka lekarska... Wojtek SKANDAL - W SZPITALU DOZNAŁAM DEPRESJI PRZEZ KILKA DNI!!!! (1) NIBY TEN SZPITAL JEST PRZYJAZNY DZIECKU ??? SZCZEGÓLNIE SŁYSZĄC OD POŁOŻNEJ ,... Kasia Poradnia endoskopowa (1) Bardzo miłe pielegniarki,który wykonał badanie bardzo sprawnie,bezbolesnie... pacjentka Oddział położniczy (1) Miałam cięcie cesarskie w szpitalu w Redłowie i jestem bardzo zadowolona.... monika Joanna - opinia (1) Jestem po zabiegu na oddziale ginekologiczno-onkologicznym - profesjonalizm w... Joanna Poród 01-10-2013 (1) Różne opinie słyszałam nt porodówki w Redłowie. Na szczęście zdecydowaliśmy... Katarzyna PORÓD W REDŁOWIE (22) W SIERPNIU URODZILA ŚLICZNEGO CHLOPCA.DZIEKUJE POŁOŻNYM ZA CIERPLIWOŚĆ I... MADA ginekologia polecam (1) Bardzo dziękuję całemu personalowi za troskę, wyrozumiałość i serdeczną... Zosia z Częstochowy Porodowka 11 07 2013 (1) Co tu pisać więcej jesteśmy bardzo zadowoleni z całego pobytu w szpitalu. 4... Mariusz_Prezes WIELKI POZYTYW (1) Usłyszawszy kilka bardzo niepochlebnych opinii na temat porodówki w Redłowie,... Asia Poród 5.06.2013 (1) Witam, jak większość z mam przed porodem naczytałam się różnych opinii na... Emilia i Daniel Oddział Położniczo- ginekologiczny (1) Oddział położniczo- ginekologoczny- ze swoją niesamowitą obsługą- cudownym... natalia Kasia - opinia (1) Serdeczne podziekowania dla wspanialych "aniołów" z oddzialu... Kasia Podziękowania (1) Serdeczne podziękowania, dla personelu z oddziału ginekologicznego oraz dla... Pacjentka Mama 5 letniej Zuzi (1) W czerwcu 2008 roku trafiłam na porodówkę tego szpitala. Jako, że mam... Asia