Poròd w Redlowie (1) Urodzilam mojego synka w Redlowie.Szpital bardzo dobrze wyposazony, personel... Kasia Poród w szpitalu PCK (1) W szpitalu w Redłowie rodziłam 1sze dziecko w 2013 roku, a w tym miesiącu... Emilia tragedia (3) pielegniarki bardzo nieusluzne i niekompetentne obsluga lekarzy bardzo slaba... wiktoria
Oddział ginekologiczno położniczy (1) Dziękuję wszystkim z tego oddziału za wspaniałą opiekę . Dana WIELKIE FORĄCE PODZIĘKOWANIA za podjętą decyzję i operację po to żeby jeszcze wiele lat życia (1) Witam tak trzeba dużymi literami podziekowac oddzialowi szpitala w Redlowie... czesława k Izba przyjęć - raczej kawiarenka dla znajomych (2) Wczoraj trafiłam do szpitala z bólem nie do opisania. Czekałam 3 godziny... Karolina Oddział Ginekologiczno-Położniczy (1) Rodziłam w Redłowie na początku czerwca. Wcześniej leżałam na patologii... Ewa Poród (2) Przed porodem naczytałam i nasłuchałam się negatywnych opinii na temat tego... Kasior polecam oddział ginekologiczno-położniczy (1) pomimo wielu negatywnych opini zdecydowałam się na poród w tym szpitalu. Był... Kornelia Polecam poród w szpitalu w Redłowie (1) W tym miesiącu urodziłam naturalnie syna. Jestem pełna uznania dla położnych,... Szczesliwa mama Komuna w PCK (1) Tutaj pielęgniarki i co gorsza lekarze traktują człowieka gorzej niż psa w... Alicja Rodziłam styczeń 2016 (1) Akurat przed otwarciem nowego oddziału. Ale mimo to polecam. Lekarze bardzo... Kasia Położnictwo (1) Rodziłam w lutym 2016 r. Do ostatniej chwili byłam przekonana, że na pewno... Michalina oddział ginekologiczno - położniczy (1) 26 marca 2016 urodziłam w Szpitalu PCK synka, zarówno oddział patologii ciąży... Natalia oddział ginekologiczno - położniczy (1) tydzień temu urodziłam w tym szpitalu drugie dziecko (pierwsze, półtora roku... Anna Polecamy poród rodzinny w Redłowie :) (1) Rodziliśmy (poród rodzinny) w dniu 24.02.2016,opieka medyczna na najwyższym... Małgorzata i Andrzej Komuna (1) Komuna pełną parą, łącznie z kantyną. Lekarze opryskliwi, pielęgniarki nie... Jarek Serdecznie Polecam!!!!Rewelacja (1) Rodziłam w dniu 29.02.2016,opieka medyczna na najwyższym poziomie,pełen... Dorota Izba przyjęć internistyczna szpital redłowo (1) Pracują tam naprawdę wspaniali ludzie, mili i serdeczni.Dwie panie... MONIKA OKULISTYKA (1) Wybrałam takie oceny bo personel na tym oddziale jest na szóstkę,lekarze... Barbara Pawłowska