Porodówka,Położnictwo,oraz Ojom (1) w szpitalu w Redłowie rodziłam 20.09.2009.pord trwał 1 godzin,był ciężki ale... Ewelina Poród (1) Witam. Pomimo ogólnie panującej opinii o tym szpitalu, postanowiłam tam... Isia PODZIEKOWANIE (1) W grudniu urodzilam synka w szpitalu w Redlowie. Mialam pewne obawy decydujac... agniecha
Dzien dobry (1) na ten lekarz to ja nie narzekam poniewaz mialam robione az dwie operacje... daria czajka Podziękowanie (1) W tym szpitalu przyszła na świat moja córeczka. Niestety nie udało się siłami... gosia Witam, (1) dnia 23.11.2008r uridziłam w tym szpitau swoje pierwsze dziecko.Byłam pełna... Pacjentka Poród w Redłowie (1) urodziłam 26.11.2008r.moją córeczkę (w 2002 roku też rodziłam tu synka).... karolpit Poród (1) witam, 22.07.2008 urodziłam przez cesarskie ciecie w tym szpitalu. Długo... nadia778 Kamila - opinia (1) 19.06.2008 17.02.08 urodziłam w szpitalu w Redłowie Krzysia-mojego cudownego... Kamila M - opinia (1) Niestety ze Szpitalem Redłowskim miałam kilka razy do czynienia kilka lat... M Redłowo to umieralnia (1) Przestrzegam zwłaszcza przyszłe mamy, które muszą trafić na patologię ciąży... Agnieszka taka wizyta to koszmar (1) Opis usługi: Miejsce: Szpital Morski im. PCK w Gdyni Czas trwania wizyty:... pacjentka Obiecałam, więc piszę :-) (1) 15.10 urodziłam w Redłowie synka. Przemiłym położnym obiecałam, że wystawię... Angelika.A Serce boli (1) 14.11.07r.Miałam nieprzyjemność spędzić 150 min przy izbie przyjęć oddz.... G.Ewa Szwed Porodówka (1) 2 tygodnie temu urodziłam tam synka. Pielegniarki na poródówce są... M ten szpital to pomyłka (1) leżałam, tam 3 razy na podtrzymaniu ciązy, pielegniarki sa miłe ale lekarzy... Stila Poród w Redłowie (1) Pod koniec czerwca urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Wiele wcześniej... Mama poród w Redłowie (1) Tydzień temu urodziłam córeczkę i jestem zachwycona szpitalem, personelem,... Iwona