tomas - opinia (1) Nie polecam zbyztnio szpitala przez lekarzy głównych którzy zbyt długo... tomas mika - opinia (1) ten szpital spada na dno Myślałam, że epoka średniowiecza minęła ale niestety... mika NIEEEE POLECAM!!! (1) SYF, BRUD I CHAMSKIE POLOZNE..... MATOR
Personel: PROFESJONALNY, Warunki bytowe: DRAMAT (1) Personel: PROFESJONALNY, Warunki bytowe: DRAMAT Wymieniając plusy: bardzo... mima DUŻE TAK!! (2) W szpitalu PCK urodziłam pięć tygodni temu córeczkę. Choć przyszłam tylko na... Mika poród w redłowie (1) Hej dziewczyny, napiszcie jak tam po porodzie i jak warunki, ponieważ termin... Aśka oddział noworodków (1) Drogie Mamy, cieszę się, że jest tyle pozytywnych opinii, jednak nie w pełni... Aśka poród w redłowie (2) Jestem bardzo zadowolona z porodu w Redłowie. Duzo się nasłucham żeby tam... Ewelina Skandaliczne podejście do ciężarnych nieubezpieczonych (1) Lekarka M.S. bardzo źle potraktowała moją żonę tylko za to że nie jest... Tomek Patologia ciąży (1) Niestety oddział patologi ciąży jest z powodu pielęgniarek masakryczny... B. nie polecam (2) Poród w tym szpitalu to katastrofa. Młode położne są ok, ale te stare to już... Ania Porodówka (1) 28.03.2010 urodziłam (po raz drugi w tym szpitalu) córeczkę. I po raz drugi w... Edzia pierwszy poród i kolejny też odbedzie się w PCK (1) w 2007 roku jako pierworódka trafiłam na porodówkę w nocy i owszem jedna... Aleksandra Raczyńska monika - opinia (1) 10 marca urodziłam tam córeczkę przez cesarkę, personel bardzo miły, lekarze... monika Marzena - opinia (1) Byłam pacjentka patologii ciąży 28 dni i mogę powiedzieć ze opieka jest... Marzena Ula - opinia (1) Wielokrotnie byłam pacjentką tego szpitala. Na oddziale patologi ciąży... Ula Poród w Redłowie (2) 17.02.08 urodziłam w szpitalu w Redłowie córkę. Zarówno opieka położnych jak... Marzena Jędrzejczak Poród (1) Poród Chciałabym się ze wszystkimi podzielić moją opinią o porodówce i... Magda podziękowanie (1) dziękuję pani pracującej w budynku 26 w rejestracji na tomografię bardzo... dorota wspaniała opieka (1) Byłam pacjentką szpitala na oddziale patologii ciąży. Strasznie się... Gosia