Gdy_nia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z podjętej decyzji wyboru szpitalu morskiego PCK w... Gdy_nia Polscy lekarze to nasza chluba (1) CHIRURDZY POD CZUJNYM OKIEM PROF.TO NIE CHIRURGZY A WIRTUOZI SZPILA P.C.K.... ZD Oddział Położniczo-ginekologiczny (1) Urodziłam córeczkę w Redłowie w czerwcu 2013 roku. Pomimo, iż o szpitalu... Mamusia swojej Córeczki
Maleństwo (1) Dzisiaj odwiedzając córkę w szpitalu PCK po raz pierwszy napotkałam się z... tygrysek DRAMAT!!! NIE POLECAM! (1) witam, zaczne od teogo ze doba w szpitalu dla osoby nie ubezpieczonej... Pacjetka Oddział Chirurgii Dziecięcej (1) Jak w większości placówek medycznych ogólne podejście lekarzy do małego... Mama małego pacjenta Mile zaskoczona (1) Przyznam szczerze że decydując się na poród w Gdyni byłam pełna obaw. Wahałam... Alicja BEMARK prosze o opinie (8) co sadzicie na temat firmy BEMARK? ta firma ma tam karetki. szakal cesarskie cięcie (1) Zgodnie z zaleceniami lekarza, bez żadnych kłopotów miałam cesarskie cięcie. SZPADZIŃSKA MAGDALENA Bardzo dobry szpital (1) Rodziłam w tym szpitalu na poczatku sierpnia 2012. Byłam bardzo mile... Bożena KARETKI W REDŁOWIE??? (2) Co sądzicie o szpitalnych karetkach? paramedic Ginekologia (4) W grudniu 2011 zgłosiłam się z podejrzeniem poronienia. Pani na recepcji... Zu izba internistyczna to zagadka (2) na izbie internistycznej to jest personej z PRL-u. Nic tylko sie leczyc... telewizor hahahaha (2) czemu blokujeci watki szakal Poród (1) W lutym 2011 rodziłam syna w redłowie i o opiece nie moge powiedziec złego... Basia Okropny szpital (1) Okropni ludzie.Znieczulica,obojętność.Rodzina czuwająca przy łóżku... Anna Jedrzejewska ODDZIAŁ GINEKOLOGI (1) Bardzo jestem zadowolona i wdzięczna całemu personelowi oddziału ginekologii... Maria Duda Pediatria na 6 (3) Bylam ostatnio z mala corcia na oddziale pediatrii. B. szybko postawili... Marta Oddział Pediatryczny (1) NIKOMU nie polecam tego oddziału a nawet przestrzegam!!! - lekarze nie... MAMA oddział patologii ciąży (4) Trafilam tam z silnym bólem w plecach oraz infekcja górnych dróg oddechowych... nick