słaby oddzial polozniczy w gdyni- nie radze tam byc... (1) nie polecam maria Barzo miłe wspomnienia z porodowki! (1) Mimo,ze wczesniej mialam okazje korzystac z usg redlowskiego szpitala( bylam... kk UWAGA KOBIETY RODZĄCE !!! (1) W imię reguły umieszczonej na stronie szpitala "Bezpieczny pacjent bezpieczny... FRIDA
UWAGA NA SZPITAL PCK W REDŁOWIE (3) czesc.PISZE NA TEMAT TEGO SZPITALA BO OBIECAŁAM SOBIE ZE JAK TYLKO Z TAMTAD... mamajasia Przyszła mama - opinia (2) Jestem w 6stym miesiącu ciąży. Jest to moja pierwsza ciąża. Dostałam silnej... Przyszła mama odradzam redlowo (1) toaleta jedna na caly oddzial poporodowy na tyle osob to masakra kobiety... angela Porod w Redlowie - polecam (1) Strasznie sie balam porodu w tym szpitalu ze wzgledu na negatywne opinie.... Suri...27 Ania - opinia (1) Na początku 2011 roku dwukrotnie trafiłam na Izbę przyjęć poł-gin i za każdym... Ania Pielegniarki (3) Skandal! Moja babcia która była bardzo ciężko chora nie zaznała żadnej... pżerażona Polepszyło się i polecam wszystkim ciężarnym! (2) Witam, kilka dni temu rodziłam w Redłowie. Miałam pewne obawy, jak to... Aneta nie mile wspominam pobyt w tej placówce (1) Rodziłam w październiku wcześniaka. Miałam nacinane krocze i mimo to popekała... Sylwia Porodowka (1) Mój poród odbierała położna Aleksandra, której chciałam serdecznie... J.J Oddział Chrirurgii Onkologicznej Szpitala Morskiego w Gdyni (2) Doskonały zespół lekarski - chirurdzy z najwyższej półki. Podejście do... grazyna007 Paranoja (2) Z moim 20 miesięcznym synem trafiłam na oddział chirurgii dziecięcej by... M... ja, intruz (3) dzisiaj zgłosiłam się na umówione ktg, przyjechałam z mężem i czekamy przy... g.k. poród w PCK (3) Dwa tygodnie temu urodziłam synka w szpitalu PCK w Gdyni. Jestem zachwycona... Karolina Oddział Pediatryczny (1) Korzystałam z synem z opieki w ciągu jednej nocy ale opinię mogę wystawić z... Isia porodówka (1) Zdecydowanie polecam,wykwalifikowana kadra lekarska, położne super, w... Asia Podziękowania (4) Serdecznie dziękuje Panom Ratownikom za profesjonalne podejście do pacjenta i... Malwina0007 Serdecznie dziękuję! (1) Pragnę z całego serca podziękować wyjątkowo sympatycznemu lekarzowi ze... Dominika L.